GermanKitchens te invită la bucătării de calitate

Poate nu ați auzit de GermanKitchens, dar dacă vă faceți timp să intrați pe site veți găsi bucătăii de calitate aici. Ca orice gospodină, mamă și soție, orice femeie visează la un mobilier de bucătărie elegant, modern și utilat.

O bucătărie de calitate, la un preț bun

Bucătăriile sunt construite într-un mod inteligent, fiind concepute cu un design impunător pentru fiecare gust. Veți găsi aici bucătării foarte atractive în raportul calitate – preț. Veți fi cu siguranță mulțumiți, pentru că aici se pune accentul pe calitate, funcționalitate și design.

GermanKitchens

Bucatarii – German Kitchens

Fiecare bucătărie este unică, fiind planificată individual și fabricată cu cea mai mare precizie. Având în vedere gradul ridicat de automatizare, asistăm la asigurarea unui nivel de calitate constantă și premium. Astfel beneficiezi de o bucătărie de lux la un preț foarte bun.

Aceste tipuri de bucătării reflectă stilul de viață al multor oameni. Sunt bucătării elegante, moderne, ce îmbină utilul cu plăcutul. Este o îmbinare perfectă între ergonomie și design, îmbinare pe care o găsești doar la German Kitchens.

Bucătăriile German Kitchens se fac numai la comandă. Clientul își spune dorințele, lasă dimensiunile, iar specialiștii se ocupă. Aici vei găsi oameni cu o mulțime de stiluri și de idei. Cu siguranță te vei bucura de aspectul care se potrivește cel mai bine stilului tău.

De ce German Kitchens?

Nobilia este cel mai mare producător în domeniu din Europa, producând zilnic aproximativ 3000 de bucătării în fabrica din Germania. Mobilierul este testat în laboratoarele fabricii, aici fiind efectuate teste de umezeală, temperatură și pătare sau zgâriere. Feroneria este produsă în mod exclusiv pentru Nobilia, fiind testată pentru minimum 80000 deschideri, cu sistem de amortizare inclus standard.

Fiecare bucătărie Nobilia are o durată de viață de minim 20 de ani, iar materialele din care este fabricată își păstrează calitatea la cele mai înalte standarde.

Oare care sunt trendurile anilor 2017?

Dacă vă veți uita la trendurile anilor 2017, veți observa că foate multe persoane caută bucătării galbene, sau galbene cu maro. Am văzut câteva modele în această culoare și sincer chiar mi-au plăcut. Mi s-a părut o culoare caldă, o culoare relaxantă. Aici venim să gătim, iar pentru majoritatea dintre noi a găti înseamnă a încerca să te relaxezi. Să evadezi din stresul zilnic, să uiți de probleme și neînțelegeri. De aceea se spune că, gătitul te face să uiți de tot.

Culoarea galbenă merge de minune într-o bucăărie modernă. Efectul vizual poate fi accentuat pe cale naturală cu ajutorul lămâilor si al portocalelor. Camera capată astfel o înfățișare mai umană, mai prietenoasă, plus că fructele nu vor mai lipsi de la masă.

Am observat că bucătăria anilor 2017 este simplistă. Mâncarea reprezintă hrănire, confort și petrecerea timpului cu oamenii care sunt cu adevărat importanți pentru noi. Ea presupune prietenie, comunitate și dărâmarea barierelor.

Majoritatea proprietarilor de apartamente caută un spațiu cu stil, un mobilier de bucătărie colorat, un spațiu care să aibă atât rol practic, cât și primitor și relaxant. Există dorința de a se crea spații deschise care să comunice cu zona de living sau dining. Dorința de a încorpora electrocasnicele într-o manieră cât mai discretă, astfel încât să ai senzația că te afli în orice altă încăpere, numai în bucătărie nu.

German Kitchens îți oferă posibilitatea de a achiziționa bucătării cu plata în rate. La Nobilia se pune întotdeauna accentul pe calitate, planificare, producție, satisfacția clientului. De aceea vă recomand să dați o tură virtuală prin magazin și să  vedeți ce produs vi s-ar potrivi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.