Recomandarea zilei: Clubul Vrăjitoarelor

Astăzi vă invit în club, dar nu orice club, ci al vrăjitoarelor. Un film cu adolescenți, mai mult dramă, un film care merită văzut.

Încă de mică, mi-au plăcut filmele cu vrăjitoare, cu cărți cu vrăji. Lupta dintre vrăjitoarele bune şi cele rele. Acest film este pe placul meu.

Clubul Vrăjitoarelor, un film cu adolescenți dornici de aventuri

Sarah Bailey este o adolescentă de doar şaisprezece ani. În ciuda vârstei, ea are un trecut încărcat de câteva tentative de sinucidere eşuate. După ce se mută la Los Angeles împreună cu tatăl şi mama sa vitregă, încearcă să înceapă o viață nouă, departe de viața tumultoasă pe care a dus-o.

Dar, la şcoala catolică unde se inscrie, Sarah face cunoştință cu trei fete – Nancy, Bonnie si Rochelle. Rămâne surprinsă să afle că acestea au înclinații speciale catre ocultism. Cele trei fete îşi dau seama imediat de puterile speciale cu care este înzestrată Sarah. Şi au surpriza să descopere că, împreună cu Sarah puterile lor sunt desăvârşite.

vrăjitoarelor

Cu aceste puteri, nu există dorință pe care să nu o poată împlini. Nu există băiat care să nu poată fi cucerit atunci când clubul vrăjitoarelor se pune în acțiune. În scurt timp, fetele descoperă însă că fiecare lucru are un anumit preț al lui.

Efecte speciale interesante şi un scenariu intrigant, asta te aşteaptă. O desfăşurare a acțiunii cu răsturnări de situație groteşti. Un horror care iese din tipare. Un film care se situează în top ten, un film drăguț în care finalul este maxim.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.