Lista celor mai bune cămine de bătrâni din București

Deși ne dorim să nu auzim vreodată de cămine de bătrâni se întâmplă să fii nevoit să cauți unul. De bătrâni trebuie să avem grijă, știți vorba aia: Dacă nu ai un bătrân, să îți cumperi! Există posibilitatea să nu reușești să te îngrijești de ei așa cum merită. Poate ai un serviciu tare obositor, pleci dimineața și vii seara târziu, iar bătrânelul are nevoie de prezența cuiva, care să îl ajute să meargă la baie sau să îi pună masa. Poate nu ai o situație financiară atât de bună încât să îți permiți să angajezi pe cineva să aibă grijă non-stop de bătrân.

Unde găsești cele mai bune cămine de bătrâni?

Atunci când te vezi nevoit să apelezi la un astfel de cămin, te sfătuiesc să intri pe internet să să cauți cele mai bune camine de batrani Bucuresti. Această listă o găsești pe un portal Bucuresti, un site care te ajută atunci când cauți ceva anume.

cămine de bătrâni

In București îți voi recomanda câteva cămine, astfel încât dacă vei ajunge să ai nevoie să știi unde să apelezi.

Căminul Floriana House se găsește în Pipera, Voluntari, strada Ștefan Cantacuzino 25, București. Angajații de la acest cămin oferă îngrijire și afecțiune persoanelor vârstnice, care nu mai sunt capabile de autoîngrijire. Căminul este dotat cu o curte spațioasă, care va da libertate persoanelor vârstnice. Curtea este special amenajată pentru petrecerea timpului liber și a relaxării într-un spațiu verde, în aer liber.

Căminul Healthy Living se află într-o zonă destul de  accesibilă, în București Noi, având o suprafață de aproximativ 600 mp, 8 camere și o sufragerie. Azilul este un loc unde bătrânii pot socializa și se pot relaxa, simțindu-se ca acasă.

Căminul Sfântul Irinel din Pantelimon oferă îngrijire permanentă bătrânilor. Aici găsiți servicii de calitate înaltă și dezvoltare continuă.

Căminul Sfântul Gheorghe din Buftea oferă condiții de lux pentru pacienții cu Alzheimer. Găsim aici angajat personal care este familiarizat cu această boală, fiind specializat pe îngrijirea adecvată de care are nevoie fiecare pacient. Toți pacienții sunt cazați în camere ultramoderne, condițiile fiind asemănătoare cu cele de la hotel. Să nu uităm că un bolnav de Alzheimer are nevoie în permanență de cineva care să îl supravegheze. Acest cămin vine în sprijinul familiilor celor care suferă de această boală, acordând atenție sporită acestora.

Acestea sunt numai câteva dintre căminele la care puteți apela în București, lista completă o veți găsi pe site-ul bucuresti365.ro. Să ne respectăm bătrânii și să le facem bătrânețea mai ușoară, apelând la servicii de calitate!

Un comentariu


  1. Sincer in prezent nu mai am bunici dar daca as avea si nu as fi capabila sa ii ingrijesc as apela la astfel de camine, stiu sigur ca acolo va primi ingrijirile necesare

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.