Şi tu îți doreşti cele mai bune scutece pentru bebeluşi?

Cred că fiecare mămică îşi pune această întrebare: care sunt cele mai bune scutece pentru bebeluşi? Începem să culegem informații înainte să naştem. Căutăm hăinuțe, scutece, şervețele umede, pătuț, masă de înfăşat şi multe altele necesare unui bebeluş. Însă cele mai importante sunt scutecele.

Scutece pentru bebeluşi

O mămică îşi doreşte cele mai bune scutece pentru bebeluşi

O mămică îşi doreşte cele mai bune lucruri pentru copilaşul ei. De aceea ne interesăm în stânga şi în dreapta, la fiecare mămică pe care o cunoaştem ce produse foloseşte. Ce şampoane, ce uleiuri, săpunele…Totul este important! Nu lăsăm nici o informație să ne scape, ascultăm fiecare sfat.

Însă, la final, alegem ce ni se pare potrivit pentru bebeluşul nostru. La primul copil, nu ştiam mare lucru. Am testat fiecare produs de care am auzit lucruri bune, până m-am oprit la cel pe care l-am considerat cel mai bun. La scutece însă am folosit un singur tip de la început, pentru că nu s-a iritat şi l-a suportat bine. Acelaşi tip de scutec l-am folosit şi la pitică, şi s-a dovedit bun şi pentru ea.

Ascultasem poveştile mamei şi ale soacrei cu scutecele de finet, cu spălat, fiert, apretat şi călcat…Mă îngrozisem…Din comoditate, am mulțumit celui ce a inventat scutecul de unică folosință. Deşi poate nu vă vine să credeți, însă mai sunt mămici care încă folosesc scutecele pe care le foloseau şi mama. Unele din lipsă de bani, altele pentru că le consideră mai bune. Eu am exclus din start această variantă. Da, am maşină de spălat automată…dar ca să ajungă în maşină, trebuie să urmeze anumiți paşi. Paşi pe care scutecul de unică folosință nu îi are.

De aceea, consider că scutecul cel mai bun este acela acceptat de pielea bebeluşului. Este cel care nu irită pielea, care este fin, special creat pentru bebeluş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.