Voi știți cum să îi faceți să respire mai ușor pe copilași?

Când vine vorba de copilași, încerc să mă documentez și să am cât mai multe aparate care le-ar putea fi utile. Așa s-a întâmplat și cu aparatul de aerosoli. Când doamna doctor ne-a spus că este bine să avem unul în casă, pentru că astfel îi ajutăm să respire mai ușor nu am stat pe gânduri. Am mers la farmacie și am achiziționat unul. Îl avem de 5 ani și și-a făcut treaba foarte bine. Ne-a ajutat în laringite, în bronșite, dar și la banalul roșu în gât și năsucul înfundat.

Un aparat de aerosoli este ideal pentru copilași!

Pe site-ul Nichiduță.ro am descoperit aparatele de aerosoli modele 2017 și le-am recomandat prietenelor mele care căutau să își achiziționeze unul. Aerosolii sunt particule fine de substanță lichidă sau solidă combinată cu un mediu gazos și inhalate prin căile respiratorii în plămâni.

Aerosolii sunt de cele mai multe ori folosiți în afecțiuni care se manifestă prin tuse, respirație dificilă sau rinoree. Însănătoșirea micului pacient survine mai repede decât în cazul administrării clasice de medicamente.

Aerosolii ajută copilașul prin fluidizarea mucusului din plămâni. Astfel se face posibilă eliminarea mucilor prin tuse și suflarea nasului. Acesta ajută și la relaxarea mușchiilor căilor respiratorii astfel încât să intre o cantitate mai mare de aer în plămâni.

copilași

Aparatul de aerosoli este ideal pentru copii mici și pentru persoanele care au dificultăți în inhalarea dozelor măsurate, dar și persoanelor cu astm sever. Este ideal pentru tratarea afecțiunilor respiratorii: tulburări pulmonare, traheită, bronșită, sinuzită, alergii și răceli.

Batista bebelușului, primul ajutor pentru o mămică

Ce nu trebuie să lipsească din casă unei proaspete mămici este și un aspirator nazalAcesta este foarte eficient în special pentru bebeluși, pentru copilașii care nu știu să își sufle năsucul. Igiena năsucului este extrem de importantă, mai ales că acesta comunică cu urechea. Dacă nasul nu este suflat așa cum trebuie, riscăm să ajungem chiar și la o otită. Care pentru bebeluși este extrem de dureroasă și destul de periculoasă.

Răceala și gripa sunt boli foarte frecvente ale copiilor. Una din cele mai mari probleme este că bebelușul și copiii micuți nu își pot sufla năsucul, lucru care le cauzează mari neplaceri. Din această cauză secrețiile acumulate în nas (mucus) îngreunează foarte mult respirația și produc indispoziții. De asemenea pot deveni chiar și sursa altor complicații dăunătoare sănătății: otite, sinuzite și îmbolnăvirea căilor respiratorii inferioare.

Sănătatea copiilor noștri este cea mai importantă pentru noi. De aceea este esențial să facem tot posibilul să le venim în ajutor cu noile metode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.