Produse de calitate de la Pandortex

În ultima vreme, am descoperit multe produse de calitate în magazinele online. Ultima sesiune de shoping făcută a fost pe site-ul Pandortex şi a fost o experiență frumoasă.

Produsele achiziționate de mine sunt produse pentru casă, pentru fetele mele. Fericirea lor este cea mai importantă pentru mine. De aceea, de fiecare dată când cumpăr ceva, întotdeauna adaug şi pentru ele un produs în coş.

Coletul de la Pandortex a sosit la mine de ceva vreme, însă după cum ştiți a trebuit să mă internez cu Sofi câteva zile. Aşa încât am amânat puțin prezentarea acestuia.

Produse de calitate

Am primit un şah, un metru girafă pentru copii, o pară şi furtun de duş, o scrumieră cu auto-curățare şi un elefănțel stick de pus pe perete.

La Pandortex găseşti produse de calitate, la prețuri foarte bune

Acum câteva luni, mă bătea la cap fiica mea cea mare că vrea un şah. A văzut la cineva şah şi a fost fascinată. După cum vă spuneam, am încercat întotdeauna să le îndeplinesc dorințele. Şi am început să caut un şah. Pe care l-am găsit aici la Pandortex. Nu vă spun cu câtă bucurie a desfăcut coletul şi cu câtă încântare a analizat şahul.

Ce mi-a plăcut la acest magazin este că are foarte multe produse. Aici găseşti absolut orice îți doreşti. De ce am luat o pară de duş? Ei bine, din ianuarie mă rog de soț să schimbe para de la duş. Nu mai curgea apa bine, abia țârâia….Da, ştiu…bărbaților trebuie să le aminteşti zilnic ce au de făcut. Sau cel puțin unora. Din această categorie face parte şi soțul meu…În fiecare zi îmi spunea că va cumpăra altul…dar…uita sau nu avea timp. De aceea, am luat eu taurul de coarne şi am profitat de faptul că aici am găsit ceea ce căutam. Aşa încât, când a venit acasă a schimbat furtunul şi s-a declarat mulțumit de produsul cumpărat de mine.

Elefănțelul şi metrul de pus pe perete le-am luat pentru că ştiu cât îşi doreau unul. De fiecare dată când mergeam în vizită la nepoțică, îi dădeau târcoale, se măsurau şi îl rugau pe Moş Crăciun sau pe iepuraş să le aducă unul. Ei bine, de data aceasta eu am fost pe post de iepuraş, deşi puțin mai devreme şi le-am îndeplinit dorința.

Scrumiera am luat-o pentru că mi s-a părut interesantă şi m-am gândit că, deşi se fumează numai în bucătărie, voi elimina mirosul de fum. Îmi place şi soțul este mulțumit de achiziție.

Şi nu, nu mă opresc aici…am mai ochit câteva produse pe care aş vrea să le am, aşa încât Pandortex a devenit magazinul meu favorit. Voi ați cumpărat de pe acest site?

21 de comentarii


 1. Foarte dragute lucrurile cumparate de tine! Nu stiam de acest magazin online, insa acum am intrat si am pus si eu ochii pe cateva chestii utile pentru casa. Multumim pentru articol!

  Răspunde

  1. Cu mult drag! Sa stii ca mi-a placut si mie magazinul foarte tare. Au fel de fel de chestii, iar preturile sunt foarte bune

   Răspunde

 2. Astept si eu o comanda de la ei, numai ca au trimis-o in alt judet :))) Abia astept sa ajunga.

  Răspunde

 3. Scrumiera aceea e super! Am avut si eu candva una, nu de la Pandorex, nu mai stiu de unde, dar e geniala, scapi de mirosul neplacut si de posibile accidente

  Răspunde

 4. Aceste lucruri sunt dragute si utile, niciodata suficiente in casa noastra. Sunt ideale si cadou de casa noua! Iar daca sunt de calitate cu atat mai bine!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.