Mama este începutul tuturor începuturilor

Mama este banca la care ne depunem toate rănile şi toate grijile.” – Thomas De Witt Talmage

Copiii sunt cele mai minunate ființe! Mamele sunt cele mai mândre şi cele mai binecuvântate persoane. Ce este o mamă fără un copil? Un suflet gol! Dar ce este un copil fără mamă? Un suflet chinuit!

Mama

Mama – ființa cea mai specială din lume

O femeie care dă naştere unui copil şi este în stare să îşi dea viața pentru el – asta este mama. Dar nu orice femeie care naşte un copil poate fi numită mamă! De ce spun toate acestea? O poveste pe care am văzut-o aseară la show-ul Românii au talent m-a emoționat peste măsură. Un copil…un bărbat deja, pentru că avea 24 de ani îşi striga prin cântec durerea de a fi părăsit de mama lui. De cea mai dragă ființă de pe pământ pentru un copil. La 3 luni l-a aruncat ca pe o şoseată ruptă. Este greu de imaginat…dar sunt atât de multe mame care nu îşi merită numele.

Am văzut multă durere pe chipul lui, am văzut lacrimi în ochi, în timp ce îi cânta. Da…o întreba de ce l-a lăsat. O întrebare care se află pe buzele fiecărui copil abandonat de mama lui….O întrebare la care nu vor primi răspuns…

Multe minuni sunt în univers, dar capodopera creațiunii e inima unei mame.” – E Bersot

Se spune că o mamă este totul pentru un copil. Pentru că şi-ar da viața pentru fericirea copilului său. O mamă este totul pentru copilul ei, este glasul lin pe care îl auzi încă de la naştere. Este sărutarea dulce pe care o primeşti atunci când ai nevoie. Este devotamentul şi dăruirea cu care te veghează atunci când eşti bolnav. Este încurajarea pe care o primeşti pentru a merge mai departe pe un drum neted.

O mamă există pentru şi prin copilul ei. O mamă sacrifică totul pentru bunăstarea copilului. Inima de mamă este singurul loc din lume unde te poți refugia, chiar  şi atunci când părul îți este cărunt. Mama este una singură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.