Un inel de logodnă special pentru o femeie specială

Un inel de logodnă pentru o fată este exact ceea ce visează încă din copilărie. În viața noastră există nenumărate momente speciale, însă primirea acelui inel este cel mai emoționant moment. Sunt convinsă ca toate gândim acest lucru. Pentru că el vine însoțit de o cerere romantică în căsătorie, o cină la lumina lumânărilor şi cu siguranță un bărbat îndrăgostit în genunchi.

Un inel de logodnă cu diamante îşi doreşte orice domnişoara

Eu când eram mai tinerică şi visam la acest moment, îmi doream un inel de logodna din aur cu diamante negre. Îmi imaginam cum prințul descalecă de pe calul său alb, la uşa casei. Eu îl întâmpinam emoționată şi acceptam fericită inelul său.

Inel de logodnă

Dragi bărbați, fiți creativi şi în această frumoasă zi de iubire, Dragobetele, încântați-vă perechile cu cele mai frumoase inele de logodnă. Nu ştiți de unde să le cumpărați? Vă dau eu un pont: e-ring.ro este site-ul de unde nu veți pleca cu mâna goală.

De ce să cumperi de la e-ring.ro?

Pentru că un inel este ceva deosebit, iar aici vei găsi produse minunate, de calitate, la prețuri bune.

Poți alege din mai multe categorii. Există inelele din categoria Solitaire, care reprezintă modelul clasic de inele de logodnă.

Dacă vă doriți un inel cu trei pietre, atunci veți apela la inelele din categoria Three-stone. Piatra mai mare este poziționată în centru, aceasta fiind flancată de doua pietre mai mici.

În categoria Halo suntem întâmpinați de inelele cu mai multe pietre prețioase, dispuse sub forma de floare. Astfel, în centru se află o piatră mai mare sau cel puțin egală cu pietrele care o înconjoară.

Din categoria Side-Stone fac parte acele inele care conțin mai multe pietre. La aceste inele, piatra mare este aşezată central,  fiind înconjurate de mai multe pietre mici dispuse de-o parte şi de alta a acesteia.

Ultima categorie, dar nu cea din urmă, Eternity, conține inelele cu diamante (albe sau negre) sau alte pietre prețioase de aceeaşi dimensiune, însă aranjate simetric.

Un design personalizat, un inel aşa cum îți doreşti

Inelul de logodnă este cea mai iubită bijuterie. Acesta oficializează o relație de iubire, este simbolul dragostei pe care şi-o poartă doi tineri. De-a lungul timpului, s-a dezvoltat o adevarată industrie în legătură cu această bijuterie, industrie întâlnită la nivel global. Barbați din toată lumea oferă femeilor iubite inele de logodnă. Inelul reprezintă o promisiune a unirii pe viață.

Încă din cele mai vechi timpuri, diamantul era considerat un simbol al iubirii, o iubire care nu poate fi învinsă. În momentul în care se punea la cale o logodnă sau o căsătorie, se oferea diamantul. Primul inel de logodnă, consemnat oficial, a fost oferit de Arhiducele Maximilian logodnicei sale mult iubite, Mary de Burgundia, în anul 1477.

Alegerea inelului de logodnă este un pas extrem de important, însă în aceeași măsură, destul de dificil pentru orice bărbat. Dacă acesta este dăruit din inimă, persoana care îl primește va fi cu siguranță încântată. Majoritatea femeilor sunt îndrăgostite de bijuterii, și mai ales de inele, de pietre, de diamante. În același timp, majoritatea femeilor își doresc un sime deloc pompos, cu o piatră nu exagerat de mare. De aceea, e-ring.ro este locul unde vei găsi cu siguranță Acel inel de logodnă pe care iubita ta îl așteaptă! Nu l-ai dăruit încă? Ce mai aștepți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.