SpongeBob vine la Kaufland, hai să îl întâlnești!

SpongeBob te așteaptă! Cum unde? La Kaufland! Pentru copii este o veste bună. Dacă obișnuiți să vă faceți cumpărăturile la Kaufland, atunci e timpul să începeți să strângeți punctele bonus. Dacă nu frecventați magazinul Kaufland, acum este momentul să îi încercați produsele. Sfatul meu este că veți găsi produse de calitate aici, la prețuri bune.

Pentru fiecare 50 de lei cheltuiți în magazinele Kaufland, primești gratuit un pachet SpongeBob care conține trei surprize:

  • 1 spinner
  • 1 sticker (autocolant)
  • 1 punct bonus

Cu SpongeBob, și tu poți deveni campion!

Tot ce ai de făcut este să lipești punctele bonus pe talonul colector primit la casa de marcat. Te vei bucura de prețurile speciale la jucăriile de pluș SpongeBob pe care le poți oferi cadou copilașilor. Va fi o bucurie mare!

Ce conține colecția?

50 de spinnere diferite. Colecția constă în 50 de spinnere diferite. Vei găsi incluse în colecție 3 spinnere hologramă și 2 spinnere care strălucesc în întuneric.

Pachetul (1 spinner, 1 sticker și 1 punct bonus) poate fi achiziționat și la prețul de doar 2 lei, însă numai în ultimele 2 săptămâni ale campaniei.

Albumul colector. Colecționează cele 50 de spinnere în albumul colector. Acesta esteo carte cu jocuri, plină de idei, activități distractive și imagini pe care copilul cu siguranță le va îndrăgi. Albumul îl găsiți la prețul de 12,99 lei.

Jucării de pluș. Ce poți lua cu aceste puncte? Cele 6 personaje: SpongeBob, Patrick, Gary, Mr. Krabs, Plankton și Squidward. Acestea sunt jucăriile de pluș care îi vor încânta pe cei mici. Le faceți o surpriză astfel copilașilor care iubesc plușurile! Le puteți cumpăra la prețul special de 18,99 lei + 4 puncte bonus.

SpongeBob

Arena pentru întreceri. Tabla de joc în formă de arenă o asamblezi și copilașii se joacă, provoacându-și prietenii la întrecere. Pentru a face jocul mai distractiv, copilașii pot folosi și dispozitivele de tras spinnere. Zidurile arenei pot fi dispuse în mod diferit, pentru a crea noi variante de jocuri distractive. Arena o găsim la un preț special de 12,99 lei.

Aaaa…am uitat să vă spun. Oferta este valabilă până pe data de 14 martie, așadar grăbiți-vă, mai aveți o lună la dispoziție!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.