Mască de față scrub cu cafea Camil, de la Lady’s

spuneam de comanda pe care am făcut-o la începutul anului la Lady’s și aminteam de o mască de față cu cafea.

Mască de față

O mască de față scrub cu cafea bună și eficientă

Ce spun ei: Masca de faţă scrub  cu cafea Camil este o soluţie eficientă pentru pielea dvs. Exfolierea uşoară netezeşte celulele moarte. Este o mască exfoliantă, hidratantă şi hrănitoare, cu un amestec unic de cafea naturală, ulei de măsline, extract de muşeţel, alantoină şi D-Panthenol. Instrucţiuni de folosire: 1. Clătiţi bine faţa. 2. Aplicaţi masca, în mod egal, pe faţă şi gât. Evitaţi ochii şi buzele. 3. Masaţi, folosind mişcări circulare, pentru 2-3 minute. 4. După 5-10 minute, clătiţi cu apă. Puteţi repeta exfolierea. Masca se aplică de 2-3 ori pe săptămână.”

Particulele exfoliante sunt măricele, însă nu zgârie. Am aplicat masca de 2 ori pe săptămână, masând ușor pe piele. Îmi place foarte mult că nu trebuie să folosești foarte mult din produs. Formula consistentă, densă a măștii, o face ușor de aplicat. Mi-a plăcut ambalajul ciocolatiu și auriu care dă senzația de lux.

Pielea rămâne catifelată și face exact treaba pe care promite că o va face. Exfoliază destul de bine, după părerea mea și hidratează și hrănește pielea.

Tenul este mai curat și mai neted, mai moale și mai luminos. Extractul de cafea naturală, unul dintre cei mai eficienți exfolianți, lasă tenul curat, neted și luminos. Pe lângă acesta, conține ulei de măsline, mușețel, alantoină și D-Panthenol, având rol în a hrăni pielea.

Beneficiind de proprietățile cafelei pentru a elimina impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii, masca lăsând tenul mai proaspăt și mai curat.

Ingredients: Aqua, Glycerin, Kaolin, Caprylic/Capryc Acid Triglyceric, Coffee, Chamomilla Recultita, Urea, Peg 100 Stearate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Olea Europaea (Olive oil), Panthenol, Allantoin, Petrolatum, Xanthan Gum, Fragrance (parfum) methyl paraben, propyl paraben, 2-bromo 2 nitropropane 1,3 diol.

Acestea sunt ingredientele, am văzut că are niscai parabeni, dar…una peste alta eu am fost mulțumită de ea. Și o voi recumpăra când se va termina.

Dacă îți dorești o mască bună, eficientă, care exfoliază bine și lasă tenul moale, luminos și catifelat, atunci aceasta merită testată.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.