Încărcare ultra-rapidă, folosind cablul usb magnetic!

Da, ați citit bine, puteți face o încărcare ultra-rapidă a telefonului, tabletei sau laptop-ului! Nu ați fost puși niciodată în situații dificile în ce privește încărcarea telefonului? Mă refer la mufele pe care le-ați stricat când încercați să dibuiți pe întuneric să puneți telefonul la încărcat! Eu da…mi s-a întâmplat de câteva ori. Dar toate acestea s-au terminat! Cum? Folosind un cablu usb magnetic vei reuși să conectezi cablul de încărcare până și cu ochii închiși. Și totul extrem de rapid!

încărcare ultra-rapidă

Treci la o încărcare ultra-rapidă, achiziționează cablul usb magnetic!

De ce? În primul rând este mult mai rapid ca un încărcător obișnuit. Și știm cât de frustrant este să realizezi că ai rămas fără baterie la telefon și să trebuiască să pleci în maxim jumătate de oră din casă. Cât din baterie se încarcă într-o jumătate de oră? Foarte puțin…

Are un led de încărcare și se va opri automat atunci când bateria este încărcată la maxim. Astfel bateria se va menține în condiții bune, un timp mai îndelungat.

Conductibilitatea maximă este dată de conectorii placați cu aur și cupru, iar cablul este format din materiale solide și de calitate. Și uită de nodurile și chinul la care ești supus atunci cînd trebuie să desfaci încărcătorul. Cablul usb magnetic este împletit, astfel încât nu se va încurca.

Este perfect și pentru mașină; ai rămas fără baterie la telefon, nici o problemă, cablul usb magnetic te ajută rapid!

Acest tip de cablu îl găsim la KidGPS, magazinul despre care v-am mai vorbit. De aici am achiziționat un smartwatch copii, produs pe care fiica mea l-a îndrăgit foarte mult. Recunosc că și eu am rămas plăcut impresionată de acest smartwatch, de funcțiile sale, dar și de designul său plăcut. Echipa KidGPS se recomandă prin seriozitate și profesionalism, produse de bună calitate, informații utile și ajutor atunci când îl ceri.

Vremurile în care trăim se schimbă de la an la an, de aceea apar fel de fel de gadget-uri la care când eram noi copii, nici măcar nu ne gândeam. Așa că de ce să nu cumpărăm un produs care să ne aducă siguranță? Sau un produs care să ne ajute? KidGPS te ajută să te hotărăști asupra acelui produs pe care ți-l dorești!

 

18 comentarii


  1. Am mai auzit de acest ,,gadget,, dar inca nu l-am incercat. Cred ca este foarte util.

    Răspunde

  2. Imi doresc si eu acest cablu. Nu vreau o inarcare mai rapida, desi nu m-ar deranja deloc aest aspect, dar vreau sa fie un cablu rezistent.
    Mi-am cumparat telefonul de aproape un an si am schimbat 3 cabluri pana acum … offf

    Răspunde

  3. Cablu USB Magnetic? Bună invenţie. Aş avea nevoie de aşa ceva, telefonul meu e mai mereu descărcat. Se consumă tare repede bateria.
    Cred că îmi voi procura unul.

    Răspunde

  4. Poate ca nu ar fi rau daca as cumpara si eu macar unul, ca la noi e tot timpul un chin si o cearta cand vine vorba ca baietii (sotul si copilul) sa isi incarce telefoanele. Dau vina unul pe altul pentru defectarea cablului, se cearta pentru a afla care sa incarce primul telefonul si care sa stea la rand… :)))

    Răspunde

  5. Eu sunt in cautarea unei huse care sa incarce telefonul. ce am gasit pana acum sunt prea mari/grele.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.