Un film bun este o relaxare, Beethovenii!

Pentru astăzi vă recomand o comedie faină, Beethovenii. Este partea a doua, a primit două nominalizari, printre care Oscar 1994, deci merită văzut.

Beethovenii, o comedie spumoasă

Uriaşul şi încântătorul câine Beethoven îşi pune din nou amprenta pe existența liniştită a familiei Newton. Familia care l-a crescut.

Beethovenii

De această dată, Beethoven şi iubita sa, Missy au patru cățeluşi. Asta este un prilej de mare bucurie pentru copii familiei. Problema apare însă în momentul în care cruda stapană a lui Missy, Regina, îşi face apariția. Ea vrea ca micii patrupezi drăgălaşi să dispară de pe fața pământului.

Află cât de valoroşi sunt cățeluşii şi se răzgândeşte. Porneşte astfel pe urmele familiei Newton, care e plecată cu cățel şi cu purcel în vacanță, în Montana. Urmează o urmărire ca în filme, plină de situații comice. Haosul general se instalează, iar filmul este plin de umor.

Sunt sigură că este un film care place tuturor, indiferent de gusturi. O comedie frumoasă spumoasă, este bine-venită întotdeauna. Iar filmele cu căței place și copiilor, astfel încât filmul merge vizionat de întreaga familie.

Filmul este continuarea minunatei povești cu câini Saint- Bernard, cu același tonus de film clasic pentru întreaga familie. De data aceasta, îl cunoașem pe Beethoven în rol de tată; își întemeiază propria sa familie de ghemotoace dornice de năzbâtii și de noi provocări. Însă, indiferent de obstacolele întâlnite,  familia de câini va fi sprijinită și susținută de oameni.

Beethovenii este un film din 1993, regizat de Rod Daniel, după un scenariu de Len Blum. Bonnie Hunt si Chris Penn joacă în acest film drăguț. Fiind din anul 1993, sunt sigură că majoritatea l-ați văzut, însă el este un film ce merită văzut și a doua oară. 

Ce este mai frumos decât o seară în familie? Petrecerea timpului în familie este extrem de importantă, iar asta implică și vizonarea unui film. Acesta este filmul pe care eu vi-l recomand; dacă vreți să vă uitați la el, este opțiunea voastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.