Halatul medical, uniforma care ne salvează viața

Când ești bolnav și te prezinți la medic, halatul medical este cel care te întâmpină. Halatul face parte din categoria uniformelor care conferă încredere, siguranță, conduce la respect față de persoana care o poartă. Un halat doctor curat, îngrijit, te ajută să ai încredere în medicul ce te consultă, să îl asculți și să îi mulțumești.

halatul medical

Halatul medical, un model de curățenie, purtat cu mândrie de medici și asistente

Atunci când vorbim despre halate spital, ne gândim imediat la asistent medical, la seriozitate, dedicare, profesionalism, empatie. Halatul unei asistente medicale este un simbol pentru disponibilitate, atenție, îndemânare.

Dispotrading oferă o gamă largă de halate medicale ieftine, marca Misena, marcă care este recunoscută pentru calitatea superioară a produselor pe care le oferă pe piață. Magazinul online produce halate spital scurte sau lungi, groase sau subțiri. Materialul de foarte bună calitate din care sunt confecționate fac ca aceste halate să fie mai rezistente la uzură. Să nu uităm că aceste uniforme medicale joacă un rol extrem de impotant în sănătatea pacienților și a personalului. Folosirea unei uniforme medicale scade riscul transmiterii microbilor, dar și riscul propagării bolilor, al agravării stării bolnavilor. Halatele medicale sunt indispensabile în domeniul medical.

Printre cele mai importante beneficii ale purtării halatului medical, încrederea îi conferă acestuia un rol motivațional. Arătând exact precum o ținută oficială, un halat doctor denotă profesionalism, inspiră încredere pacientului. Acesta își lasă viața în mâinile doctorului atunci când este tratat, grija sănătății sale devenind grija medicului.

Halatele medicale pot fi personalizate prin combinații de culori, dar și prin imprimarea numelui clinicii respective. Aceste halate medicale ieftine sunt prevăzute cu buzunare, oferind o protecție sporită personalului medical. Dispo Trading este recunoscută pentru seriozitate, pentru faptul că face și nu promite, precum și pentru respectarea termenelor de livrare. Vestimentația are o influență majoră asupra individului, hainele influențând dispoziția unei persoane, dar și etica profesională. De aceea, un rol important îl are și firma care comercializează aceste uniforme medicale, nu?

Purtarea acestor uniforme este foarte importantă pentru o foarte bună desfășurare a profesiei, influențând încrederea acordată atât instituției, cât și personalului. O uniformă curată este bună și pentru psihicul pacientului, dar și al angajatului care o poartă. Atât asistenții medicali, cât și medicii poartă cu mândrie uniforma care salvează vieți!

 

25 de comentarii


  1. Este uniforma pe care o vezi prima oara la spital si care te ajuta sa ai incredere in cei pe mana carora te lasi 🙂

   Răspunde

 1. Sa ii zic si lui mami sa se uite. Nu este medic, dar sunt sigura ca au si cate ceva si pentru asistente.

  Răspunde

 2. Pacat ca, din cauza unor medici care s-au facut de rusine, nu reusim sa mai apreciem aceasta uniforma la adevarata sa valoare. Dar eu sunt optimista si sper la vremuri mai bune…

  Răspunde

  1. Cu siguranta vor veni vremuri mai bune. Eu am intalnit si medici care isi purtau cu mandrie halatul alb, medici care iti acordau increderea de care aveai nevoie, siguranta pe care o cautai la ei…

   Răspunde

 3. Sunt foarte importante halatele, atat pentru medici, cat si pentru cei care merg in vizita la cei internati in spital. Foarte util articolul tau!

  Răspunde

  1. Corect! de aceea este foarte important ca halatul sa fie curat, ingrijit, tocmai pentru a da speranta pacientilor!

   Răspunde

 4. Ar trebui sa fie la intrare in spitale si pentru pacienti si pentru vizitatori. Asa ar fi igienic.

  Răspunde

  1. Sunt spitale unde primesti un fel de halat de unica folosinta, dar si eu cred ca normal nu ar trebui sa permita vizitatorilor sa intre fara sa aibe un halat!

   Răspunde

  1. Sa stii ca sunt…cunosc cativa medici care au super puteri…garzi peste garzi, ore peste program, operatii peste operatii. Nu toti sunt dupa bani…desi am cunoscut si cativa de-astia care nu se uitau la tine pana nu le bagai in buzunar….

   Răspunde

  1. Ce dragut! mi-o si imaginam cu stetoscopul ascultand papuselele si luandu-le temperatura cu termometrul 😛

   Răspunde

 5. Pe mine ma distreaza uniformele astea in sensul ca va totul ca pe un joc, sa ghicim de ce sectie apartine sau ce grad au persoanele respective. Sa ne mai inveselim si noi cand suntem in spital.

  Răspunde

 6. Mie imi plac foarte mult halatele medicale, iti dau acel sentiment de siguranta, incredere si speranta.

  Răspunde

 7. Imi aduc aminte cand era mama in activitate (asistenta pediatra, acum face in martie 79 de ani). Nu exista zi in care sa nu fie un halat pe sarma, apretat si calcat. Nu existau ecusoane, aveau scrise monograme pe buzunarele de la piept. Insa pe vremea aia stiam ca medicii si asistentele purtau halate albe, infiermierele purtau verzi. Asta tin eu minte. Acum ma deranjeaza amestecul asta de culori incat nu mai stii care cine este. Daca stai mai rau cu vederea si nu bati pana la ecuson, doamna infirmiera poate fi confundata cu d-na doctor.

  Răspunde

 8. Sper sa se schimbe ceva in privinta halatelor pentru ca de cele mai multe ori sunt foarte urate si te deprima si cred ca la fel se intampla si cu cei care le poarta.

  Răspunde

 9. Imi este mai mare dragul sa stau de vorba cu un cadru medical care are o uniforma impecabila. M-am bucurat ca pana acum nu am fost nevoita sa intru in contact cu prea multe cadre medicale. Oricum ar fi, imi admir doctorita ginecolog care de fiecare data era impecabila si extrem de frumoasa!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.