Avantajele atunci când porți o blană naturală

Când frigul se instalează și pune stăpânire pe noi, soluția salvatoare vine din partea unei haine de blană naturală. Pentru a ne asigura că suntem feriți de frig, avem tendința de a pune multe straturi de haine pe noi. Însă atunci când suntem invitate la o petrecere chic, pretențioasă și ne dorim să arătăm cât mai bine, haina de blană ne ajută să strălucim și să scăpăm și de teama înghețului. Cine crede că haina de blană este istorie, se înșeală!

Haina de blană naturală, întotdeauna un accesoriu chic!

Unde găsim o haina de blana cu adevărat superba? Josephine Q este un brand internațional de produse de lux. Atenția la detalii este deosebit de importantă, simțindu-se în fiecare produs creat. Cum? Prin medalioane aurite ascunse în eticheta produselor, căptușeli de mătase și croiuri bine gândite, totul pentru o femeie frumoasă, atât la interior cât și la exterior.

blană naturală

Cu o experiență în domeniu de peste 25 de ani, brandul Josephine Q pune în primul plan calitatea, designul nemuritor al pieselor vestimentare, precum și confortul materialelor naturale de top. Hainele de blană sunt piese vestimentare chic, mereu la modă și perfecte pentru sezonul rece.

Hainele sunt versatile pentru că arată minunat atât cu o rochie cocktail, cât și cu o pereche de pantaloni skinny și un top. Și pentru că sunt atât de multe culori, ai mână liberă și poți alege ce culoare îți place sau te avantajează.

Haine scurta de Vulpe - Blana Naturala

Dacă îți place un stil clasic, atunci poți merge pe nuanțe de maro și negru. Dacă îți dorești un look modern, poți încearca nuanțe pudrate de bej, lila, iar dacă ești în căutare de ceva diferit atunci vesta albastră este cea mai potrivită.

Vesta De Vulpe - Blana Naturala Sapphire

Să ne îmbrăcăm cu stil, doar de la Queen Josephine!

O piesă vestimentară care a fost reinventată și adusă la actualitate este vesta din blană. Este ideală pentru un look office, purtată peste un pulovăr și o pereche de pantaloni din tweed. Este specială, pentru că poate fi purtată întreaga zi.

Indiferent ce variantă de blană alegi, fii sigură că ai făcut o alegeră perfectă, care îți va garanta o apariție spectaculoasă și sofisticată. Dar trebuie să ții cont de faptul că va trebui să alegi o piesă potrivită înălțimii și constituției tale. Acest aspect este extrem de important!

 * Dacă ești mică de înălțime, încearcă să eviți să porți hainele lungi. Optează pentru una scurtă, cu o curea în talie ar fi perfect.

 * Dacă ești înaltă, ești norocoasă, poți alege orice variantă a acesteia.

 * Dacă ești plinuță, alege culori închise. Acestea vor da efect de subțiere.

Queen Josephine este frumoasă de la interior spre exterior, fericită și modernă. Și nu uitați: femeia Josephine Q este o femeie stilată și independentă. Ea își poate cumpăra singură orice haină de blană dorește, chiar dacă o face pe banii iubitului.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.