Teroare în serie…vechi, dar de văzut

Deși Teroare în serie este un film destul de vechi, din anul 1988, eu zic că este un film bun al actorului Chuck Norris. Mie îmi place actorul, îmi place cum joacă și îmi plac filmele lui.

Un film recomandat de mine: Teroare în serie

Chuck Norris este detectivul O’Brien. Un detectiv bun, care nu a avut însa norocul de a se face remarcat prin reușitele acțiunilor sale. De obicei primește numai cazuri cu un grad de dificultate destul de scăzut, nereușind să fie considerat un erou în meseria lui. Dar de data aceasta reușește să facă, întâmplător captura vieții lui.

teroare în serie

Detectivul îl arestează pe psihopatul maniac Simon Moon, cunoscut sub numele de Teroarea. Această arestare l-a tranformat pe O’Brien în erou din greșeală. Însă nu a reușit să îl țină prea mult pe Simon în arest. Acesta reușește să evadeze împreună cu iubita lui Kay care este psihiatră și însărcinată cu primul său copil.

Chiar daca detectivul O’Brien a reușit să primescă titlul de erou, captura sa cea valoroasă a evadat, reușind timp de mai bine de trei ani de zile să ucidă din nou femei și să producă teroare. Singurul care-l putea prinde însă, era el… cel care o mai făcuse odată. Deși atunci totul se întâmplase doar din greșeală.

Chuck Morris este un actor foarte bun, care a jucat în numeroase filme de acțiune, cum ar fi Way of the Dragon, în care a apărut alături de Bruce Lee. A devenit un expert în arte marțiale, fondând propria școală numită Chun Kuk Do. Între 1993 și 2001, actorul a fost personajul principal în serialul televizat Walker, Texas Ranger, pe care l-am urmărit cu plăcere.

Filmul Teroare în serie este un film cu scene de arte marțiale. Vedem un Chuck tânăr, dornic de dreptate, gata să facă tot posibilul și imposibilul pentru a reuși în capturare. Dacă vă place Chuck Norris și filmele lui în general, sigur îl veți adora și pe acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.