Constructorii de visuri îți recomandă o casă minunată!

Constructorii de visuri…unde am mai auzit eu expresia asta? Aaaa…da, pe site-ul www.maurerimobiliare.ro, pe care am intrat întâmplător. Pe vremea aceea nici nu visam să am casa mea, propriul meu apartament. Căutam cu totul altceva, dar am greșit o literă și mi-a apărut site-ul pe laptop. Dar…am fost atât de încântată de ceea ce am văzut aici, de recomandările clienților, încât ne-am decis să căutăm mai multe informații.

Constructorii de visuri, Maurer Imobiliare te ajută să îți îndeplinești visul!

visuri

Casa visurilor tale este un vis realizabil, mai ales dacă întâlnești agentul imobiliar potrivit, care știe să își surprindă clienții cu locuințe minunate. Fiecare gent imobiliar va pune accent pe zona în care va fi amplasată locuința, pe suprafața de care dispune, facilitățile pe care le oferă. Când toate acestea corespund cerințelor tale, atunci vei putea spune că ai găsit casa mult visată.

Atunci când ești gata să faci afacerea vieții tale, trebuie să iei în calcul tot ce te interesează. Astfel casa visurilor tale trebuie să fie într-o zonă în apropierea căreia se află școli și grădinițe. Copilul este cel mai important, și este necesar să ne gândim la el. Nu va fi nevoit să facă naveta pe distanțe mari.

Cine este Maurer Imobiliare și de ce să apelăm la ei?

Maurer Imobiliare

Este una dintre cele mai importante companii de dezvoltare imobiliară din România. Sunt prezenți pe piața imobiliară de mai bine de 10 ani. Au dezvoltat ansambluri rezidențiale de referință și au oferit peste 3.500 de apartamente noi în Brașov, Sibiu și Cluj Napoca. Dorința cea mai mare, realizabilă într-un viitor apropiat, a echipei de la Maurer este să ofere apartamente de vis și în alte orașe.

Au reușit performanța a peste 3500 de apartamente noi vândute, dintre care 90% dintre apartamente sunt vândute în faza de proiect. Acest lucru demonstrează încrederea pe care au arătat-o clienții față de produsele scoase pe piață.

Au pus la punct trei ansambluri rezidențiale de referință: Avantgarden3 Brașov, Maurer Residence și Avantgarden3 Sibiu. Maurer Residence, cel mai nou proiect Maurer Imobiliare. Este construit într-unul din punctele cheie ale Brașovului. 14 clădiri cu diferite regimuri de înălțime, 750 de apartamente în total. Avantgarden3 Brașov, cel mai ambițios proiect. În acest proiect, vor oferi peste 3500 de apartamente noi în cel mai mare cartier construit în orașul de sub Tâmpa. Avantgarden3 Sibiu este un proiect început în 2013. Construcția acestuia va dura 5 ani, însumand în total 1800 de locuințe noi până la sfârșitul anului 2018.

Maurer Imobiliare dețin certificat TÜV Rheinland, care este atestatul calității pentru blocurile pe care le ridică. Calitate și promptitudine, aceasta este cartea lor de viteză. Pe lângă aceasta, oferă o garanție de 5 ani apartamentelor pe care le oferă.

Fiecare își dorește o casă frumoasă, casa visurilor tale, într-o zonă bună. Este foarte greu să o găsești, dar cu agentul imobiliar cel mai bun acesta este un vis realizabil. Nu îți dorești o casă călduroasă, unde să te strângi cu familia ta și să te bucuri de căldura căminului tău? Sunt sigură că Maurer Imobiliare te poate ajuta să îți îndeplinești visul! Doar ei sunt constructorii de visuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.