Pachetul Pixie conține cărticele educative pentru copii

Pentru a avea copii fericiți, orice mămică mută munții, nu? Ei bine, eu nu am făcut altceva decât să le comand Pachetul Pixie de la Grupul Editorial All și astfel fetele mele au fost în culmea fericirii.

Copii

Pachetul Pixie cuprinde 10 cărticele educative: Stelele de aur, Micul magician, La drum cu Pixie, Bine ați venit la Castelul Mov, Cel mai bun pirat din lume, O pisicuță în zăpadă, Prințesa își caută ursulețul, Cel mai frumos cadou al Căpitanului Cometă, Mihaela și primul ei zbor, Manualul meu de fotbal.

Cărticelele de buzunar PIXI sunt pătrate, cu latura de 10 cm, foarte ușor de manevrat pentru cei mici. Au 24 de pagini, aproximativ 500 de cuvinte și paginile pline cu desene color. Transmit mesaje educativ-distractive, terminându-se întotdeauna cu un joc atractiv.

Cărticele educative pentru copii, un spiriduș și multă dragoste pentru povești

Seria Pixie este formată din cărticele educative, care se adresează copilașilor între 3-7 ani. Deci au fost perfecte pentru ambele fetițe. Le-am citit în fiecare seară câte o cărticică, fiind foarte atente, aproape memorând fiecare cuvânt pe care îl rosteam. Cărticelele au desene care le-au atras foarte mult pe fete, iar textele sunt pe înțelesul celor mici. Fiica mea cea mare a reușit să citească singură O pisicuță în zapadă și era foarte mândră.

Cărțile prezintă aventurile spiridușului Pixie și ale prietenilor săi, fiecare cărticică încheindu-se cu un joc care îi ajută pe copii să rețină informațiile importante. Asfel, prin forma simplă pe care o au cărticelele și mai ales prin joc, copiii extrag din cărți informații de cultură generală, modele de bunătatate, povești frumoase și sensibile.

La 60 de ani de la lansare, seria PIXI numără peste 2.000 de titluri care s-au vândut în mai mult de 500 de milioane de exemplare în toată Europa. Pixi este spiridușul cu căciuliță roșie, tunica verde și cizmulițele roșii, pe care copiii îl îndrăgesc foarte mult.

Pachetul Pixie, povestioare frumoase și apreciate de copilași!

Cărțile din seria PIXI sunt mici și subțirele, fiind astfel perfecte pentru mâinile mărunțele. Acesta a fost și primul lucru care a atras-o pe fetița mea la ele, pentru că și le putea ea aranja și le putea mânui cu ușurință. Sunt ideale pentru călătorii, căci adesea am cărat în zadar cărți după mine, erau prea mari pentru a fi răsfoite pe genunchii copilului sau prea grele. Grafica este punctul meu preferat, pentru că ador desenele colecției. Sunt atât de frumoase, de blânde, de pastelate. Chiar și pentru mine a fost o plăcere să răsfoiesc și să citesc aceste carti!”, asta spune Ana Maria Nicolae, un client mulțumit de cărticele.

Pachetul Pixie îl găsiți aici și vi-l recomand cu toată încrederea pentru prichindei. Abia aștept să comand și celelelate pachete Pixie.

 

14 comentarii


  1. Când văd atâtea cărticele colorate și drăgălașe încep să-mi doresc un copil pentru a mă bucura și eu de ele, nu doar cel mic. Sper că nu sunt singura cu astfel de gânduri.

    Răspunde

  2. Nu am copii, insa urmeaza sa am o nepotica si intentionez sa ii umplu camera de carti. 😀 Astfel de pachete ar fi o alegere perfecta. Sunt atragatoare si sigur nu s-ar plictisi de ele prea repede. Multumesc de idee!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.