Tu ți-ai găsit sufletul pereche?

Fiecare dintre noi avem un suflet pereche, pe care îl întâlnim mai devreme sau mai târziu. Povestea extraordinară din „Suflete pereche” m-a emoționat peste măsură. Am primit-o de la Grupul Editorial All şi v-o recomand cu mult drag!

Pereche

Tu ți-ai găsit sufletul pereche?

Alex şi Rosie…doi copii, doi adolescenți, doi tineri. Cei mai buni prieteni. Bilețele, scrisori, email-uri…Este o poveste frumoasă despre prietenie, despre maturitate, despre despărțire.

Dragă Alex, împlinesc 7 ani şi te invit marți 8 aprilie la petrecerea de ziua mea…De la prietena ta cea mai bună Rosie

Lui Rosie. Da o să vin la ziua ta. De la Alex

Totul începe cu drăgălăşenia a doi copii, toată cartea conține schimbul de bilețele, reale şi virtuale, între ei.

Sunt ei doi, doar ei doi…până când tatăl lui Alex găseşte un loc de muncă mult mai bun în Boston. Este nevoit să plece, corespondând în continuare prin internet. Alex nu mai poate ajunge la Balul Adolescenților…iar Rosie…rămâne gravidă, spulberându-se visul ei de a studia la Boston College. Rămâne acasă, pentru a naşte şi a avea grijă de Katie, fetița ei. Un copil cu un copil…O noapte care i-a dat peste cap toate planurile.

I-a fost greu, deşi era ajutată de părinți…Avea doar 18 ani…Au urmat nopți nedormite, scutece, biberoane…Oare aşa va fi viața ei de acum înainte?

Până într-o zi…când totul era perfect. Era chiar ce îşi dorise! Vroia să se simtă iubită de un bărbat, să se simtă importantă. Vroia ca Katie să nu se mai întrebe dacă este vina ei că nu are un tătic ca ceilalți copii. Tânăra şi confuza Rosie se dusese…urma o nouă etapă a vieții ei!

Emoții, iubiri, decepții, dezamăgiri şi iar iubiri!

Este o poveste presărată cu emoții, decepții, suişuri şi coborâşuri. În locul lui Rosie aş putea fi eu, sau tu sau oricare altă persoană. De ce ne pierdem încrederea în noi? De ce lăsăm faptele, cifrele şi orice altceva în afară de visuri să ne conducă viața?

Oare este fericită Rosie acum? Ce se va întâmpla cu ea, cu fiica ei, după ce tatăl acesteia hotărăşte că e momentul să o cunoască? Tot ce vreau să vă mai spun este că finalul nu a fost atât de neaşteptat pentru mine care am citit cartea.

Cecelia Ahern este într-adevăr o scriitoare cu mult talent, cu multă imaginație. Am admirat-o încă de când am citit „P.S. Te iubesc”, iar acum sunt sigură de acest lucru.

Am citit cartea cu emoție, am devorat-o. Îmi era greu să o las din mână. Cartea o găsiți aici în ediție cartonată şi chiar v-o recomand. Sunt tare curioasă cum vi se va părea!

 

32 de comentarii


 1. Interesanta carte, merita citita. Nu stiu cum inainte aveam timp pentru atat de multe lucruri inclusiv de aciti iar acum, timpul alocat lecturii este din ce in ce mai putin ( cel putin in ceea ce ma priveste) Probabil internetul a furat o mare parte.

  Răspunde

 2. Suflete pereche a fost și un film, pe care l-am urmărit cu foc. Îmi place aceasta recenzie și cred ca am să-mi iau și eu aceasta carte. Despre scriitoare nu am ce spune, pentru ca e foarte apreciată.

  Răspunde

 3. Editura ALL are intr-adevar carti foarte bune(iar coperta parca vrea sa te transpuna direct in cuprinsul cartii)

  Răspunde

 4. Autoarea este una dintre preferatele mele. Am citit vreo 3 cărți ale Ceciliei si mi-ai atras atenția si asupra acesteia. Merita incercata

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.