Tu știi de unde poți închiria o mașină bună?

Despre beneficiile de a deține o mașină bună v-am tot vorbit. Pentru mine, un autovehicul este o necesitate, este un mijloc rapid de a te deplasa între servici, școală și cămin. Însă ce te faci când nu ai mașina ta, dar ai nevoie urgent de una? Soluția ar fi să închiriezi!

Dar de unde poți închiria o mașină bună?

Sunt destul de multe firme de unde poți închiria o mașină. De exemplu, o firmă de închirieri auto pe care v-o recomand este Swiso rent a car București. Dacă mașina personală este în service, atunci închirierea unei mașini este singura alternativă corectă. Gândește-te…ai nevoie de o mașină, dar nu ai vrea să apelezi mereu la un taxi, plus că ai plăti mai mult decât pentru o mașină închiriată. Trebuie să știi că Swiso rent a car București practică cele mai mici prețuri pentru o mașină închiriată, începând de la 6 euro fără TVA pe zi. Nu trebuie decât să ai permisul de conducere mai vechi de 2 ani și vârsta minimă de 21 de ani.

mașină bună

Dragii mei, nu vă simțiți nedreptățiți. Nu doar persoanele din București pot beneficia de închirieri auto la prețuri atât de bune. Swiso rent a car București face parte din grupul de firme Swiso rent a car. care oferă închirieri auto Sibiu, Ploiești, închirieri mașini Brașov, Buzău, Pitești, Timișoara, Galați, Cluj, Târgoviște.

Dacă participi la un eveniment și ai nevoie de mașină este mult mai simplu să închiriezi una. Mergi de exemplu la un eveniment important, la o nuntă, sau chiar într-o călătorie de afaceri, așa încât mașina trebuie să fie și ea prezentă.

Swiso rent a car a fost înființată cu dorința de a veni în întâmpinarea tuturor persoanelor care vor să închirieze o mașină, fie pentru călătorii turistice sau de afaceri. 

Swiso rent a car oferă servicii de calitate, iar mașinile sunt foarte bine întreținute. Toate autoturismele dispun de echipare completă, în următoarele clase: compact, economy, SUV 4X4, intermediate, business, minivan, commercial. Prețurile flexibile și disponibilitatea non-stop vă vor face să îndrăgiți această firmă. Închirierea unei mașini din flota Swiso rent a car oferă libertatea și flexibilitatea unei călătorii liniștite și în siguranță.

16 comentarii


  1. Nu stiam de ei, pana acum am avut nevoie o singura data de a inchiria masina si am apelat la alta firma cu servicii asemanatoare. E bine sa ai mai multe optiuni si sa poti compara niste preturi, ulterior!

    Răspunde

  2. Pana acum nu am fost nevoita sa inchiriez o masina, dar e bine de stiut de aceasta firma, mai ales daca rudele care nu sunt din oras vor avea vreodata nevoie.

    Răspunde

  3. Util, uneori chiar ai nevoie de un astfel de serviciu si nu stii la cine sa apelezi. Cred ca este nevoie de un astfel de centru in fiecare oras mare din tara 🙂

    Răspunde

  4. Sunt foarte OK cei de la Swiso rent a car , poti inchiria din Bucuresti si lasi masina in Sibiu de exemplu sau in Brasov, Pitesti etc pentru ca au sucursale in majoritatea oraselor mari din tara. Raport calitate pret excelent

    Răspunde

  5. Sunt foarte bune aceste servicii de inchirieri auto, nu toti ne permitem o masina si nu toti avem nevoie de o masina permanenta.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.