Răspunsuri pe care le cauți, gândindu-te că le vei găsi în astrologie

Îmi voi găsi un job anul acesta? Sau poate un iubit? Oare mă iubește? Mă va cere de soție? Voi câștiga excursia mult visată? Oare vom ieși din criză? Întrebări la care majoritatea dintre noi căutăm răspunsurile în Astrologie și Horoscop. Deși uneori ar trebui să le căutăm și în relația de cuplu sau în viața de zi cu zi cum ar fi normal. Însă pentru unii, horoscopul pare să devină o obsesie! Tindem să credem din ce în ce mai mult că adevărul despre viața noastră este scris deja…

Astrologie - Horoscop

Istoria astrologiei a necesitat și necesită din partea multor cercetători un efort foarte mare, mai ales de investigare, la care putem adauga și eforturile de autentificare și de coroborare a surselor. Întotdeauna mi-a atras atenția horoscopul și mereu am fost curioasă să știu cum funcționează. Explicația conform căreia poziția planetelor joacă un rol important în destinul sau în comportamentul unei persoane pare logică.

găsi

Tu ești sigură că vei găsi răspunsurile necesare?

Deși nu pot să spun că, cred în totalitate de 100 % în horoscop, obișnuiesc să citesc atât despre zodia mea, Vărsător, cât și generalități ale zodiilor celor cunoscuți din familie. Destul de des mi s-a întâmplat să mă regăsesc în ceea ce citeam. Ce mi-a plăcut la acest site sunt informațiile pe care le citești, actualizate mereu la timp, iar horoscopul lunar a fost corect de fiecare dată când l-am citit.

Am auzit o dată o vorbă: astrele predispun, omul dispune. Și mi s-a părut genială. Deci tot de tine depinde cum va fi. Pentru că am pățit și să fiu răcită și să nu ies din casă, iar la horoscop spunea că voi avea mare party. Cu siguranță altor nativi din Vărsător  li s-a potrivit prezicerea.

Un român din trei consideră că interpretarea viselor îl poate ajuta în viața de zi cu zi și că horoscopul este o modalitate eficientă de a anticipa evenimentele. Te poate face să iei o hotărâre atuci când nu ești decis, iar ceea ce îți lipsea este exact cineva care să îți dea un imbold. Si a apărut acel imbold! Pentru că ai citit horoscopul, astrele sunt favorabile, planetele s-au aliniat!

Ești curioasă ce îți rezervă viitorul? Consultă horoscop pentru femei și vei ști mereu la ce să te aștepți! Nu lăsa soarta să te ia prin surprindere și fii mereu informată!

17 comentarii


 1. la generalitati o mai nimeresc uneori, dar in rest… uite, de exemplu, am o prietena care in fiecare zi ma suna si cand ii dadeam vreo veste imi zicea ca asa mi-a iesit la horoscop

  Răspunde

 2. Stii cum e: cand imi convine ce citesc in horoscop cred in el, cand nu, zic ca e o prostie. De exemplu anul trecut scria ceva in mare de casa noua. La mine s-a adeverit ca mi-am luat casa. La tatii care e tot balanta ca mine, nu s-a intamplat nimic. Anul asta zice de relatii noi, gasire iubit. La mine ar cam fi cazul sa se intample asta. La tatii nu, ca doar e cu mamii :)))

  Răspunde

 3. Imi place sa citesc despre generalitati ale zodiilor si compatibilitati. Nu cred in cel zilnic de aia nici nu il ascult/citesc.

  Răspunde

 4. Eu sincer nu prea cred in astrologie, desi uneori ma ”roade” curiozitatea. Cateodata lucrurile scrise acolo se potrivesc, insa, de cele mai multe ori sunt foarte departe de adevar (pentru mine personal). Unde mai pui ca spuneau acum ceva timp ca voi avea foarte multi bani? :))

  Răspunde

 5. La inceput nu credeam deloc in horoscop, pana cand am ajuns intr-un punct in viata mea in care faceam doar alegeri gresite. Apoi am citit despre zodiile cu care sunt compatibila ca sa nu mai pierd vremea cu oamenii nepotriviti. Asa l-am intalnit pe sotul meu si ne intelegem minunat !

  Răspunde

 6. Ma fascineaza astrologia, este uluitoare! Eeste oglinda sufletului, este poarta magică ce ne deschide cărări nebănuite ce conduc spre împlinirea menirii noastre din această viată. Astrologia descrie atât comportamentul și atitudinea noastră cât si toată gama de stări si crezuri pe care le vehiculăm constient sau inconstient în si prin fiinta noastră. Uneori suntem surprinsi de provocările cu care ne confruntăm si nu le întelegem cauzele si ”de ce”-urile. Poate că uneori răspunsurile se întind chiar si în sfera astrologiei karmice, în analiza probabilitătilor din vietile anterioare.

  Răspunde

 7. Si eu sunt un fel de varsator, adica ma aflu la granita capricorn-varsator si mi se pare ca mi se potrivesc lucrurile cand pentru o zodie, cand pentru alta, asa ca tot in dilema sunt, desi nici nu prea cred asa mult in horoscop.

  Răspunde

 8. Cate odata si eu citesc horoscopul, ce pot spune…nu prea cred asa in el, dar unele persoane sunt convinse ca asa se va intampla.

  Răspunde

 9. Nu tin cont de horoscop si nici nu intru sa citesc zilnic ceea ce se va intampla. Cu toate astea, daca aud la tv horoscopul il ascult si nu cred ca a imerit-o vreodata in ceea ce ma priveste

  Răspunde

 10. In genereal nu caut sa ma ghidez dupa horoscop, dar daca din intamplare aud la Tv, sau la radio , deja imi atrage atentia 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.