Povestea Anei despre cum sa alegi studioul potrivit pentru tine?

Inainte de toate, job-ul de model de videochat nu este nici pe departe simplu si usor precum pare a fi. Ca sa fii un model bun, de Top si sa ai castiguri foarte mari, trebuie sa fii dispusa sa inveti foarte multe lucruri si sa ai in vedere faptul ca este destul de obositor, mai ales la inceput.  Iata cateva sfaturi pe care ar trebui sa le urmezi atunci cand alegi un studio de videochat in Bucuresti in care vrei sa lucrezi:

  1. Asigura-te ca au o echipa de traineri care te vor ajuta si te vor sprijini in cresterea incasarilor. Trainerii sunt foarte importanti pentru dezvoltarea ta personala si pentru a-ti fi alaturi pe parcursul drumului catre succes.
  2. Avantajele pe care le ai in cadrul echipei respective sunt foarte importante. Spre exemplu, la RichGirls-studio.ro ai avantaje precum: solar, coafor, manichiura, extensii gene, make-up, posibilitatea de fi ajutata de studio pentru a-ti face operatii estetice.
  3. Cursurile gratuite de limba engleza. Daca nu ai un nivel cel putin mediu de limba engleza, este foarte important sa beneficiezi de ajutor din partea studio-ului, un exemplu bun in acest sens, este studioul de videochat RichGirls.
  4. Corectitudine si seriozitate- Alege un studio care iti ofera aceste 2 lucruri. Este foarte important sa ai incredere in locul de munca la care iti petreci mult mai mult timp decat petreci acasa.
  5. Alege un studio care investeste in imaginea ta, de la care primesti sfaturi si esti sustinuta! Alege un studio pentru care tu contezi.
  6. Seminariile, sedintele si trainingurile sunt iarasi un lucru pe care nu il gasesti decat in studiourile de Top. Incearca sa te axezi pe unul dintre ele.
  7. Daca esti din provincie, mergi la un studio care iti ofera cazare gratuita!

Este foarte important sa alegi studioul potrivit, insa cel mai important lucru este ca tu sa fii entuziasta si implicata. Seriozitatea, munca si zambetul de pe buze iti vor aduce incasari de mii de $ pe luna si te vor propulsa catre Top intr-un timp foarte scurt. Vezi povestea Anei despre evolutia carierei si afla parerea ei din postura de model de videochat la RichGirls Studio.

Asadar, dragelor, alegeti bine! Puneti in balanta, analizati si luati decizia corecta din toate punctele de vedere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.