Mă bucur că am o soră, pentru că….

Dacă atunci când eram mici, mă ciondăneam des cu sora mea, acum mă bucur că am o soră. Este cea mai bună prietenă a mea, mă ascultă, îmi dă sfaturi. Întotdeauna știu că voi găsi o vorbă la ea, mereu reușește să mă facă să râdă.

A avea o soră este cel mai frumos cadou!

Este minunat să știi că, chiar dacă nu este lângă tine, se gândește mereu la tine. Dacă sunt supărată sau fericită, de îndată ce îmi aude glasul, își dă seama imediat de starea mea de spirit. De multe ori, nu vreau să o mai încarc cu problemele mele, însă își dă seama imediat că ceva se întâmplă cu mine…Bineînțeles că mai sunt și alte avantaje: nu de multe ori se întâmplă să te plictisești de garderoba ta. Așa că, în dulapul surorii va fi cu siguranță ceva wow de purtat pentru tine. Nu-i așa?

soră

Surioara te ajută să treci mai ușor peste o deziluzie, o decepție în dragoste. De ce să mănânci singură înghețată, când poți face asta împreună cu sora ta? Deși cearta cu o prietenie poate însemna sfârșitul prieteniei, dacă te cerți cu sora ta, a doua zi uiți totul. Indiferent de câte ori se întâmplă acest lucru, totul se uită destul de repede…

Este minunat să ai o surioară, nu-i așa? Te iubesc, sora mea și îți mulțumesc că exiști în viața mea! Deși suntem departe una de cealaltă, asta nu ne împiedică să vorbim cât de des putem la telefon!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.