Ne mândrim cu adevărate capodopere!

Ne plac mașinile frumoase, adevărate opere de arta, ne mândrim cu bijuteriile noastre. Indiferent de ce mașină îți iei, la un moment dat te vei plictisi de ea, îți vei dori altă mașină. Dar dacă nu ai banii necesari ce faci? Nu o mai schimbi? Ba da…îi schimbi înfățișarea…îi aplici o folie. O folie Auto! O folie cu care mașina ta se va mândri, o va evidenția de celelalte mașini.

O folie auto ne ajută să ne mândrim cu mașinile noastre

Cu o experiență de peste 8 ani în aplicarea de folii solare pe geamurile auto, Statii ITP oferă cele mai bune servicii la cele mai înalte standarde. Clientul benefiază de consultanță atunci când pășește pentru prima oară în atelier în vederea aplicării de folie auto omologată. Deși nu știi sigur ce fel de folie îți dorești, la final vei pleca extrem de mulțumit de alegerea făcută.

Folia auto oferită de Statii ITP este de cea mai bună calitate. Atelierul, cât și personalul dețin certificat de calificare pentru montaj folie auto Llumar. Având o calitate foarte bună, folia poate respinge razele dăunătoare UV în proporție de 99%. Pentru a dura cât mai mult timp, folia trebuie aplicată de către profesioniști.

Tipul de folie care urmează a fi aplicată se alege împreună cu montatorul. Pe geamurile laterale spate se poate aplica orice tip de folie. Dacă însă se dorește aplicarea foliei și pe geamurile situate în în câmpul de vizibilitate către înainte al șoferului, geamurile laterale față, se verifică mai întâi factorul de transmitență a luminii. Dacă acesta depășește 70 %, atunci folia este OK și se trece la montare.

Pe lângă o înfrumusețare a mașinii, ai parte si de nenumarate informatii folositoare. Prin stiri din domeniul auto afli foarte multe lucruri pe care nu le stiai, cum ar fi ca aparatul de aer condiționat poate fi din nou prietenul tău. Pe lângă confort, aerul condiționat asigură și o valoare mașinii tale.

Dacă chiar îți dorești o schimbare, atunci trebuie să apelezi la profesioniști. Pentru o imagine cât mai bună a mașinii tale, este necesar să apelezi la o folie auto bună, de calitate, omologată RAR pentru a nu avea probleme. Indiferent dacă ai o mașină scumpă sau una mai ieftină, este important să te urci cu plăcere la volanul unui autoturism care îți reflectă personalitatea.

34 de comentarii


 1. Ce masina…. doar ca eu nu am la ce s-o pun dar voi recomanda cunoscutilor o astfel de folie. trebuie sa fie si masina potrivita, nu stiu cum ar arata pe una mai veche , mai hodorogita.

  Răspunde

 2. as prefera ca oamenii sa isi verifice mai des masinile, sa puna accent pe ”sanatatea ei” mai mult decat pe aspectul fizic.

  Răspunde

 3. Cred ca aici depinde de masina la masina, pentru ca asa cum zicea si altcineva mai sus, altfel se vede folia pe una eleganta, o masina noua, si altfel se vede pe o Dacie, spre exemplu :))

  Răspunde

 4. Cred ca masina noastra ne reprezinta, din toate punctele de vedere, iar personalizarea acesteie tine de fiecare in parte.

  Răspunde

 5. Sunt foarte priceputi cei de la Kang, eu am ajuns la eui dupa ce mi-a fost suspendat talonul pentru ca aveam folie auto ne omologata. M-a costat 350 lei pentru un Clio, am sa revin cu imagini. Acum am autorizatie pentru folie si circul fara grija ca imi iau amenda .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.