Cum iti alegi casa visurilor tale, la bloc sau la curte?

Din cate am observat pana acum, suntem printre putinele natii care aleg sa fie proprietari de casa. Am foarte multi prieteni plecati in afara. Aici se practica mai mult chiria. Nu se merge pe detinerea unei case…acest obiectiv nu este atat de important pentru ei.

In schimb, pentru noi romanii este o mandrie sa ai casuta ta.

Si totusi…cum alegi casa visurilor tale?

Dupa ce am facut nunta, eu si sotul meu am facut exact ce face romanul de rand. Am facut un credit pentru o casuta, un apartament mai bine spus. Pe 30 ani…

Am inceput sa cautam un apartament…o casuta la curte era prea mult pentru buzunarele noastre. Ne doream ceva mai ieftin,cum vrem cu totii…O locuinta pe care sa o amenajam asa cum ne dorim. De aceea, faptul ca nu avea nici o imbunatatire a fost bine pentru noi. Am schimbat noi totul, de la cabluri pentru electricitate, tevi, geamuri, calorifere…absolut tot.

Singurul inconvenient este etajul…Este la etajul 4 din 4…sunt multe scari de urcat. Ne-am facut izolatia pe bloc si nu avem probleme din acest punct de vedere.

Ne-am orientat si spre un bloc mai nou, astfel ca nu trebuie sa ne facem probleme legate de cutremurele care sunt din ce in ce mai dese. Locuintele noi sunt proiectate si construite conform normativelor actuale de siguranta, spre deosebire de cele vechi.

Voi ce luati in calcul atunci cand doriti sa va achizitionati o locuinta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.