Un service auto bun, o mașină îngrijită

Dacă în urmă cu ani buni, pe străzi nu circulau atât de multe mașini, în ziua de astăzi aproape oricine deține o mașină. Iar o dată cu aceasta, apare și responsabilitatea de a o întreține, de a o îngriji. Doar e un membru al familiei, nu? Și acum apare dilema! La cine să apelez? Îmi doresc ca cel care se va ocupa de mașina mea să fie atent cu aceasta, să fie curat, astfel încât să nu îmi murdărească tapiseria.

Presupun că la fel ca mine mergeți numai în locuri unde cunoașteți, nu? În cazul acesta, eu vă recomand un service auto București, unde satisfacerea clientului este cea mai importantă.

Ai o mașină care merită? Iată de ce să alegi Marathon Service!

Vei întâlni un personal profesionist, gata să te ajute și să îți dea sfaturile cele mai utile de care ai nevoie. Nu vei întâlni în nici o altă parte standarde la fel de ridicate de calitate. Și nu în ultimul rând prețurile cu care acest service auto te întâmpină.

Ai parte de o diagnoză rapidă. Mașina ta este verificată rapid și extrem de eficient. Vei fi sfătuit pentru a face cele mai bune alegeri în legătură cu mașina ta, dar și cu bugetul.

mașină

Mașina ta va intra pe mâinile celor mai experimentați mecanici, folosind o aparatură și software de ultimă generație. Vei beneficia de piese auto de cea mai bună calitate, direct de la producător.

Unde? La Marathon Service auto Bucuresti sector 4, cel mai bun service auto din București. Calitatea este cel mai important lucru pentru echipa care lucrează aici, de aceea aveți garanția că toate piesele folosite sunt originale și omologate RAR.

logo

Reviziile și inspecțiile tehnice periodice ITP sunt impuse atât de către lege, cât și de firmele de leasing sau furnizorii auto care oferă garanții în funcție de modelul comercializat. De aceea Marathon Service  vine cu Oferte speciale pentru revizii auto multimarca, oferte care sunt de nerefuzat.

Service-ul auto Marathon oferă o gamă variată de servicii de calitate pentru mașina ta, printre care: mecanica, electrica, tinichigerie și vopsitorie, geometrie, și multe altele. Dacă ții într-adevăr la mașina ta, atunci cu siguranță nu o vei da pe mâna oricui. Marathon Service este magicianul care îți transformă mașina!

32 de comentarii


 1. Este foarte importanta mașina pentru o familie. Deși nu am permis eu nu îmi văd viața fără mașină, tocmai de asta merită cu adevărat o grija și o ingrijire deosebita. Foarte util articolul😙

  Răspunde

  1. Pentru ca masina a devenit un membru al familiei, trebuie tratata cu grija si cu respect si merita ce este mai bun!

   Răspunde

 2. Este ok service-ul, innainte a fost un alt service in aceasta locvcatie. Acum se numeste Marathon Service Bucuresti Berceni. Sunt oameni calumea, incepand de la receptie pana la mecanici. Pe mine m-a costat 400 lei revizia la o skoda Oktavia. Recomand !

  Răspunde

  1. Asta este tot ce conteaza, sa simti ca omul acela doreste sa te ajute si tu sa fii multumit de serviciile pe care ti le furnizeaza! Oamenii buni sunt cam rari, cand ii gasesti nu trebuie sa ii lasi din mana 😉

   Răspunde

 3. la mine in oras cam greu cu service-urile. am avut o problema la masina si nu au stiut nici sa citeasca testerul… e foarte enervant. chiar ma gandeam sa caut un service la Bucuresti si sa o duc la un test. Multumesc pt informatie!

  Răspunde

 4. Nu am masina , intr-un fel e utila , mai ales ca ne plac plimbariel la toti3 si ne=ar prinde bine una, dar pe alta parte, parca e mai bine fara. Nu tu batai de cap,nu bani cheltuiti pe cine stie ce mai trebuie la masina

  Răspunde

  1. Asa spuneam si eu inainte sa o luam pe a noastra, dar…este foarte buna, ex acum dimineata este destul de frig si sotul vine si o ia duce pe fetita la scoala, merge la 12 si o ia…adica este de ajutor!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.