Și mașinile au parte de tratamentul corespunzător….

Îmi plac mașinile…nu să le conduc, însă de când ne-am luat mașina nu cred că aș mai putea sta fără ea. Este extrem de importantă pentru noi, am avut urgențe noaptea la ora 2, febră mare cu fetița. Ne-am urcat în mașină și am fugit la spital. Deci este o necesitate, nu o fiță așa cum era considerată în urmă cu mulți ani. Habar nu aveți câte bagaje avem vara când plecăm la mare. Fetele sunt fete…trebuiesc schimbate cu câte 2, chiar 3 ținute zilnic…Încărcăm buburuza aproape la refuz, căruț, ladă frigorifică…și multe altele. Vă spun toate acestea ca să înțelegeți importanța pe care o are Una, așa cum îi spune fii-mea.

De aceea, când soțul mi-a spus că aude un zgomot ciudat pe la motor, m-am panicat. Ce ne facem acum? Trebuie neapărat să o duci la doctor…în weekend am stabilit că mergem la Sinaia, nu prea aș vrea să stricăm mini vacanța, i-am spus.

Doctorul tratează mașinile…asta dacă e doctor bun 😉

Și când spun doctor, v-ați dat seama că mă refer la un service auto. La o primă căutare pe internet, am descoperit Service auto Almira București sector 3 și am decis să încercăm aici. Era aproape de noi și ne-am bucurat că este un service auto autorizat RAR. O mulțime de clienți îi recomandă pentru calitatea serviciilor și pentru prețurile bune pe care le practică.

mașinile

Dar știți ce ne-a făcut să îi alegem? Auto Almira este un service auto revizii Opel autorizat de RAR pentru a efectua reviziile auto pentru marca Opel. Chiar dacă presupune un efort financiar important, revizia ar trebui privită ca o investiție care se amortizează în timp.

Mulți dintre posesorii unei mașini nu acordă importanță prea mare efectuării periodice a reviziilor. Însă atunci când apare o problemă, mașina este catalogată drept nefiabilă. Ba chiar mai mult, unii șoferi consideră că pentru mașinile second hand nu se merită efectuarea unei întrețineri periodice. Ceea ce este total greșit!

logo_autoalmira.ro

Nu cred că mai trebuie să vă spun că din acea zi, service-ul auto Almira a devenit doctorul personal al buburezei noastre. Mai ales după ce am văzut și lista de prețuri service auto Almira. Spre deosebire de alte service-uri auto aici găsești cele mai bune prețuri, ai parte de piese de calitate și de oameni competenți.

Almira chiar este un service auto profesionist! Nu mă credeți? Mergeți să vă convingeți!

 

17 comentarii


 1. Ha ha . EXact asta spune am eu aseară cuiva. O mașină trebuie dusa la un service Bun exact așa cum și noi ne ducem la un doctor Bun.
  Nici eu nu as putea fără mașină. ..

  Răspunde

 2. Sfaturi si informatii utile pentru bucuresteni. De obicei masina este considerata ca un memvru important al familiei asa ca nu ma indoiesc ca fiecare doreste ce-i mai bun pentru masina lui

  Răspunde

 3. Este chiar o utilitate, dar cere şi întreţinere pe măsură. Pe alocuri, aş zice că este chiar costisitoare. Şi noi avem o maşină şi, pe bune, nu ne-am putea lipsi de ea.
  De acord cu tine, service-ul, doctorul la care o duci contează în mare măsură.

  Răspunde

 4. Si eu sunt la fel, imi plac masinile, dar nu-mi place sa le conduc. Insa ma bucur ca atat tata cat si iubitul meu au masina, chiar daca uneori trebuie sa platim si sa gasim un service bun.

  Răspunde

 5. Este important ca sa-ti dai masina pe mainile unui profesionist, pentru ca de ea depinde viata ta -cand esti la volan sau pasager

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.