Un centru de meditatii cu renume pentru copil si nu numai

Un copil are nevoie de ajutor din partea parinților…întotdeauna, aș putea spune. Dar mai ales în prima parte a vieții sale, în copilărie. Acest ajutor vine și prin colaborarea părinților cu un centru de meditații din București, unul dintre cele mai bune centre.

copil

De ce să alegi Centrul de Meditații Capri București?

În primul rând pentru că livrează cele mai bune servicii în materie de educație. Aici descoperim un grup de profesori tineri, atent aleși, pasionați de ceea ce fac, prietenoși, dar în același timp exigenți. Au o vastă experiență în a preda, absolvenți de studii superioare și premianți la diferite concursuri naționale și internaționale.

În al doilea rând, aș alege Centrul de Meditații Capri pentru locația ultracentrală din Piața Unirii, cu săli de clasă moderne, frumoase, primitoare.

În al treilea rând aș opta pentru acest centru mulțumită prețurilor extraordinare pe care le practică. Aici descoperim reduceri de care beneficiază părinții cu mai mulți copilași.

Îți dorești un copil deștept? Vino la Capri București!

Cursurile de limba engleză se adresează nu numai copiilor, ci tuturor persoanelor care urmăresc să își îmbunătățească cunoștințele de limba engleză. Cursurile sunt organizate pe 5 module, în funcție de nivelul cursanților:

 – engleză începător (A1)

 – engleză începător-avansat (A2)

 – engleză preintermediar (B1)

 – engleză intermediar (B2)

  – engleză avansat (C1-C2).

Ai posibilitatea de a te înscrie la cursuri engleză pentru începători. Astfel înveți, pas cu pas, limba engleză, care este atât de folositoare pentru noi toți. Aceste cursuri se adresează și celor care doresc să obțină un loc de muncă mai bun sau să dobândească un certificat de limba engleză. Însă aceste cursuri îi ajută și pe cei care își doresc doar să învețe limba engleză, să se descurce să vorbească, sa înțeleagă și să citească această limbă. Programa cursurilor de engleză acoperă toate competențele lingvistice, începând de la gramatica, vocabular tematic, exerciții de ascultat și vorbit, până la traduceri din și în limba engleză.

Dacă vă plac profesorii dedicați, pasionați de ceea ce fac, care învață pentru a se ridica la înalțimea așteptărilor elevilor lor, atunci Capri este locul ideal pentru a te înscrie! Acordă-ți o șansă ție, precum și copilului tău! Lasă-te pe mâna experților și vei fi capabil să răspunzi curând la întrebarea ” What’s your name?”!

 

30 de comentarii


  1. In liceu am facut pe langa engleza la scoala si un an de pregatire cu un profesor bun. Si mi-a prins bine!

   Răspunde

 1. Nu am făcut în viața mea nici măcar o ora de engleza. Acum îmi afectează, deci clar aș alege asta pentru copilul meu. Ar fi o idee sa învățăm amândoi engleza:)))

  Răspunde

  1. Si eu sunt de parere ca este un lucru bun sa invete limba enggleza copilasii nostri. Ii va ajuta mult in viata!

   Răspunde

 2. Am invatat engleza in scoala, insa neexersand prea mult apoi, observ ca am uitat o mare parte din ce stiam si ar fi o idee sa-mi reimprospatez cunostintele.

  Răspunde

  1. Inainte sa raman acasa in crestere copil incepusem sa ma ocup de furnizorii de afara. Sa stii ca mi-a fost greu la inceput…nemaivorbind engleza din facultate, aveam destule lipsuri…

   Răspunde

 3. Cand aud meditatii ma gandesc la un curs gen profesor-elev, adica la singular, un prof, un elev. Din ce imi dau eu seama aici nu este vorba despre asa ceva. Induce in eroare denumirea asta. In rest, cred ca sunt binevenite orice cursuri la care poti invata ceva nou sau aprofunda materia.

  Răspunde

  1. La acest centru sunt si meditatii si cursuri. Adica sunt clase cu mai multi cursanti, clase doar cu 2-3 cursanti sau un singur cursant.

   Răspunde

 4. N-am auzit de aceste cursuri pana acum. Iti multumesc ca ai impartasit cu noi aceasta experienta! Chiar aveam nevoie de ceva asemanator pentru o nepoata!

  Răspunde

  1. Da, in special pentru copii sunt excelente, mai ales inscris pt meditatie, profesorul cu un singur elev. Aprofundeaza tot ce invata la scoala si se pune accent pe ce nu stie sau nu a inteles…

   Răspunde

 5. sper ca acum se invata si in scoala mai constiincios, pe vremea mea nu se prea omorau profesorii de engleza cu noi si nu prea e bine acum!

  Răspunde

  1. De ce? Eu cred ca sunt foarte bune, mai ales pentru cei care nu au/avut posibilitatea de a invata o limba straina acasa sau la scoala…

   Răspunde

 6. Ghinionul meu ca stau departe de Bucuresti, ar fi fost o optiune buna pentru copii mei.

  Răspunde

 7. din pacate in ziua de azi nu mai merge fara meditatii si pana la urma daca tot trebuie sa pui copilul sa faca macar sa ii alegi pe cei mai buni. multumim pentru informatie!

  Răspunde

 8. Din fericire nu a fost nevoie sa iau meditatii cand am fost la scoala. Totusi daca ar fi sa imi dau copilul la meditatii as alege persoane in care sa pot avea incredere.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.