50 de poveşti cu prințese, o carte îndrăgită de copii

Deşi stau prost cu timpul, anul acesta mi-am propus să le citesc fetelor poveşti în fiecare seară. Le-am cumpărat cartea „50 de povesti cu prințese” în urmă cu aproximativ două săptămâni. De atunci le citesc în fiecare seara o poveste sau chiar două, depinde cât de obosite sunt fetele.

Poveşti

Poveşti în fiecare seară, timp frumos petrecut cu fetele!

Cartea este foarte frumos colorată, este cartonată, iar imaginile sale frumoase o fac atractivă. Poveştile sunt cu şi despre prințese. Ştim cu toții că fiecare fetiță se visează a fi o prințesă. Aşa şi fetițele mele…Zilnic se joacă cu păpuşile – prințesele, uneori jucând scene din povestea pe care le-am citit-o cu o seară în urmă.

Mi se pare o carte foarte bună pentru copilaşi. Îmi amintesc cât de mult îndrăgeam şi eu poveştile, când eram de vârsta lor. Încă de mică, mi-au plăcut cărțile cu prințese, cu un final fericit. Poate acesta este şi motivul pentru care devorez cărțile de dragoste, romantice. Uneori este bine să visezi…

Mă bucur când îmi văd prințesele fericite. Iar faptul că au fost atât de încântate de carte, mă determină să le cumpăr şi altele.

2 comentarii


  1. In afara faptului ca ne vorbesti de modul in care iti rasfeti fetitele, acest articol este foarte util din punctul meu de vedere deoarece eu as cauta carti cu printese daca as avea fetita, fetite. Am observat ca aceasta carte se poate cumpara foarte usor si din mediul online, am cautat-o si am primit rezultate bune din partea google.

    Răspunde

    1. Cartea este minunata pentru fetite, sunt atat de multe povesti cu si despre printese intr-o singura carte!!!

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.