Cosleeping-ul cu bebe…eu nu am patut in casa…

Se spune ca trebuie sa ai un patut in casa in momentul in care il nasti pe bebe. Chiar asa? Ei bine, eu nu am avut.

De ce nu am avut un patut in casa?

Cum sa ma despart de bebe dupa ce l-am purtat 9 luni cu mine? Cu amandoua fetele am dormit in pat. Si inca mai dorm. Ante are momente in care doarme in camera ei. Insa nu mereu…se mai furiseaza in pat langa noi si adorme.

Bebele mic are atata nevoie de mamica lui, iar tu vrei sa il culci in alt pat, in alta camera? Nu va avea timp suficient sa doarma singur cand va fi mare?

Cum sa o las singura intr-un pat cand ea acum doarme cu un piciorus pe mine. Sa stie ca sunt acolo langa ea…ca nu am plecat. Si o asigur de fiecare data ca nu voi pleca nicaieri.

Mi se pare o prostie cand aud mamici ca ii culca singuri in camera de la cateva luni. Sa fie independent. Nu serios….Independent de la o luna?

Eu dorm mai adanc…daca se sperie si incepe sa planga in somn. Nu as auzi-o…Asa, sunt langa ea, langa ele. Le iau in brate si ele adorm mai departe.

Mamici, nu va mai luati dupa basme. Lasati copiii langa voi! Cand vor fi mari, va veti dori sa mai dormiti o noapte cu ei…dar nu vor mai vrea…

Voi cum dormiti cu copiii? I-ati facut independenti de mici?!?!

22 de comentarii


  1. Deocamdată nu am copii, dar in niciun caz nu i-aș lăsa să doarmă într-o cameră separată. Aș vrea să îl știu tot timpul în siguranță pe bebe. Si eu am teama că nu l-as auzi daca ar plange sau mai stiu eu ce…

    Răspunde

  2. Inca nu avem copil, dar mi-ar placea sa doarma cu noi atata timp cat nu afecteaza relatia de cuplu.

    Răspunde

  3. La baietel am luat patut, bineinteles era lipit de patul meu numai ca dupa 3 luni de stat in patut nu a mai vrut si pace. Fetita nu avrut decat vreo 2 saptamani in patut apoi langa mine si fratior in patul mare. De dormit in patut in camera cu noi nu as fi avut nimic de zis, dar sa-l pun in alta camera separat mi se pare groaznic. 🙁

    Răspunde

    1. Exact…nu stiu cat de bine dorm mamicile care isi lasa copiii singuri in alta camera…copii de nici un an?!?!

      Răspunde

  4. Nici mie nu mi se pare normal ca bebele sa doarma de la cateva luni singur in camera lui, dar fiecare familie isi creste copilul asa cum isi doreste. Noi pe bebe l-am tinut aproximativ 2-3 saptamani in patut, apoi daca am vazut ca se trezeste noaptea l-am luat langa noi si bine am facut, ca acum se lipeste de noi. Il adoram.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.