Un mic dejun delicios de la SanoVita

Stiti cu totii ca un mic dejun este cea mai importanta masa. Eu, desi stiu acelasi lucru, am avut perioade in viata in care saream peste el. Nu aveam timp…mai ales cand eram studenta. Acum, de cand am fetele, nu am voie sa sar micul dejun. Trebuie ca ele sa inteleaga cat de important este!

De ce este atat de important un mic dejun?

Persoanele care nu neglijeaza micul dejun tind sa fie mai putin expuse la obezitate. Pierd mai usor in greutate si au un risc mai redus de a dezvolta anumite afectiuni.

Atunci cand totusi nu avem timp pentru micul dejun, este bine de stiut ca exista rondelele de grau de la SanoVita.

Graul este una dintre cerealele indispensabile pentru mentinerea sanatatii. Este si un aliment de baza in numeroase regiuni ale lumii.

Graul contine nutrienti extrem de importanti: fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru, seleniu, potasiu, complexul vitaminic B (B1, B2, B3, B5, B6), vitaminele E si K. Ca si fructele si legumele, semintele de grau contribuie semnificativ la aportul zilnic de antioxidanti. Acestia ne protejeaza celulele de actiunea negativa a radicalilor liberi.

SanoVita ne ofera prin rondelele din grau aportul zilnic de fibre si vitamine. Pe langa rondelele simple, aici gasim si rondelele din grau expandat cu glazura de ciocolata sau cu glazura de iaurt.

28 de comentarii


  1. Eu daca ma trezesc devreme, mi se face uneori o foame, ca mi-e rau de foame. In schimb, daca ma trezesc mai tarziu, sar peste micul dejun.

    Răspunde

    1. eu de regula trebuie sa ma trezesc dimineata sa pregatesc fetele de scoala si camin. Acum cu vacanta am mai lenevit si noi in pat, dar nu mai mult de ora 8…

      Răspunde

  2. Eu aveam o perioada cand nu mancam nimic dimineata si rau faceam. De cand am ramas insarcinata nu am mai omis acea masa si acum de mai bine de 3 ani iau in fiecare dimineata micul dejun. Nu am consumat aceste rondele, in schimb am folosit cereale de la SanoVita. Insa prefer oua, salata, fructe.

    Răspunde

  3. Eu sunt fan mic dejun, nu pot fara el. E mereu sanatos si super bogat, servit la pat mai mereu.

    Răspunde

  4. Micul dejun pentru mine inseamna o cana cu lapte cald 🙂 Dar cred ca o sa incerc si eu aceste rondele, cred ca merg cu laptele ,nu?

    Răspunde

  5. Mie nu mi-au placut deloc rondelele, poate ai idee de vreo reteta sau o combinatie care sa le faca mai gustoase. Ar fi bine-venita! Sunt asa de sanatoase si imi pare rau ca tot evit sa le cumpar

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.