La multi ani, doamna noastra invatatoare draga!

Astazi urez La multi ani unei persoane speciale, deosebite. Doamna invatatoare a Antenoliei. Este o doamna frumoasa, calma, minunata, care ii calauzeste frumos primii pasi in scoala fiicei mele.

La multi ani

O invatatoare care, gratie calmului ei, stie cum sa se faca iubita, inteleasa, apreciata. O viitoare mamica frumoasa!

La multi ani, doamna invatatoare!

Va multumim pentru tot ce faceti pentru copilasi. Pentru dragostea cu care ii inconjurati! Pentru cat de frumos va purtati cu ei si felul cum le vorbiti! Pentru toate acestea, ei va iubesc foarte mult!

Stim cu totii cat este de importanta pornirea copilului pe drumul invataturii. Primul dascal este extrem de important pentru copii! Noi am avut norocul ca, inca de la camin sa aiba parte de doua doamne educatoare minunate. Care i-a invatat pe copii cele necesare pentru initierea in primul an de scoala. Iar doamna invatatoare este la fel de minunata! Din acest punct de vedere, Ante este o norocoasa! A avut norocul de a fi indrumata de doamne speciale, doamne care au stiut sa ajunga in inima lor. Chiar daca a trebuit sa ii mai si certe, copiii le iubesc. Ante vorbeste si acum cu dragoste despre doamnele educatoare si asta spune tot!

Sa aveti o viata frumoasa asa, ca dumneavoastra, cu multe bucurii si reusite! Va iubim!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.