Cum e viața după bebe? (tati o mai întâlnește pe mami?)

Cred că toată lumea se întreabă acest lucru…cum e viața după bebe? Sau mă rog…cei care așteaptă un bebe se întreabă oare cum vor fi lucrurile după ce se va naște piticul? Ei bine, vor fi nopți nedormite…multe nopți…Lapte…biberoane încălzite și puse la sterizilat, pentru mămicile care nu au norocul să alăpteze. Scutece de schimbat, colici…dar…multă iubire 🙂

viața după

Nu vă speriați…există viața după bebe!

Un bebe este un miracol! Un bebe este…cel mai frumos lucru ce se poate întâmpla. Iar tati…nu te speria, o vei avea pe mami și pentru tine. Bebele mai și doarme 😛 Iar voi puteți beneficia de câteva clipe de iubire…nu multe, dar suficiente! Îi poți pregăti o cină romantică tinerei mămici…are nevoie să se relaxeze și ea, să știi. Sau…poți chema o bunică să stea cu bebele și o scoți în oraș…si mai bine, nu?

Dacă pleacă de lângă copil o oră nu e moarte de om. Știu că ea nu va vrea să plece, mai ales dacă este primul copil, dar…sunt sigură că ești capabil să o convingi. Și dacă o mai și ajuți cu bebele…cu scutecele, cu laptele…sigur va aprecia și poate te va și recompensa.

Sper că te-am ajutat cât de cât să îți faci o idee despre cum va fi după sosirea bebelușului. Și sper că vei ține cont de ce te-am învățat 😛 Ajut-o, tati…ca să aibă timp și pentru tine 🙂

2 comentarii


  1. Ma bucur ca am un sot care a inteles ca am nevoie de ajutor cu cea mica si m-a invatat cum sa trecem peste probleme si cum sa reluam momentele de tandrete. Exista viata si dupa bebe, dar totul trebuie sa se intample treptat!

    Răspunde

    1. Daaa…si pe mine m-a ajutat mult sotul si mi-a acceptat „crizele”…Au mai fost momente cand aveam nevoie de cineva care sa stea cu bebele, dar s-a intamplat sa nu aiba cine…si asa am plecat la o nunta cu Sofi de doar 5 luni :)))

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.