AnveloStar ne ofera anvelope de vara si de iarna!

Stiu ca de fiecare data cand avem nevoie de anvelope, de vara sau de iarna, intotdeauna o recomandare este bine venita. De fiecare data cand luam o haina pentru noi, ne gandim sa fie de calitate, sa reziste mai multi ani, nu? Acelasi lucru este si la masina. Masina este pentru multi dintre noi un membru al familiei. De aceea echiparea ei cu anvelopele cele mai bune este una dintre preocuparile noastre.

De unde luam anvelope de vara sau de iarna calitative si la preturi bune?

Eu va recomand AnveloStar, un magazin online cu preturi extrem de bune si calitate deosebita a produselor.

Una dintre anvelopele recomandate sunt cele de iarna Meteor 185/65/R15 Winter IS21 88T. Au un nivel de zgomot 71, clasa de eficienta F, indice de incarcare 88 si un pret foarte bun, care include si eco taxa.

Pentru vara va recomand anvelope vara Landsail 175/65/R15 LS388 84H. Acesteau au indice de incarcare 84, clasa de eficienta E si nivel de zgomot 70. Pretul este mai mult decat bun, iar la doua anvelope cumparate, transportul este gratuit.

de vara

Importanta anvelopelor si a intretinerii acestora

Anvelopele sunt singura legatura a automobilului cu asfaltul. Absolut toate manevrele efectuate la volanul unui vehicul, tractiunea, franarea si virarea, depind de anvelope. Fiecare anvelopa vine de la producator cu un indice de viteza stantat pe talon, fiind garantata numai daca se respecta aceasta viteza maxima. Daca se va monta o anvelopa cu un indice de viteza T (190 km/h) pe o masina capabila sa ruleze cu 270 km/h, este clar ca autoturismul nu va putea fi folosit la capacitatile maxime.

Este important sa verificam si sa efectuam periodic operatiuni de intretinere a anvelopelor. Anvelopele neechilibrate cauzeaza vibratii ale automobilului la anumite viteze. Aceasta poate duce la o uzura prematura si neuniforma a anvelopelor. Dar si la uzura nedorita a suspensiilor masinii noastre. Trebuie sa ne asiguram ca anvelopele sunt echilibrate la montarea acestora pe jante pentru prima oara sau la remontarea acestora in urma reparatiilor. Echilibrul anvelopelor trebuie verificat la primul semn de vibratie.

Ce anvelope sa alegem?

Inainte de a raspunde la aceasta intrebarea, trebuie sa aflam care sunt dimensiunile potrivite pentru autovehiculul nostru. Cea mai simpla metoda este sa ne uitam la anvelopele masinii noastre. Cautam marcajele cu indici de tipul: 185/65R14 – aceasta fiind dimensiunea masinii noastre.

Producatorul masinii noastre a prevazut cateva dimensiuni alternative pentru anvelope, pe care sa le putem monta. Impreuna cu dimensiunile, producatorul a mentionat si indicele de viteza si cel de sarcina pentru anvelopele noastre. Aceste dimensiuni si indexuri poarta denumirea de omologare. Aplicarea acestor dimensiuni impreuna cu indexurile recomandate este extrem de importanta, garantand folosirea completa a caracteristicilor masinii. Aplicarea altor dimensiuni poate conduce la aparitia riscului de functionare incorecta a hidraulicii instalatiei de conducere, sistemelor ABS, ESP si ASR. Dar si la o utilizare mai slaba a potentialului (caracteristicile dinamice) masinii noastre in timpul accelerarii, aderentei sau stabilitatii.

AnveloStar ne sare in ajutor si in alegerea corecta a anvelopelor de vara si de iarna necesare. Putem afla foarte multe informatii extrem de importante de pe pagina de facebook a acesteia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.