Rămas bun 2016, bine te-am găsit 2017!

Iată ca a sosit şi cumpăna dintre ani; rămas bun 2016! Şi bine te găsim 2017! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă!

Rămas bun 2016, bine te-am găsit 2017!

Anul 2016 a fost un an bun pentru noi, sperăm ca şi 2017 să fie la fel de bun. A început Ante şcoala, clasa pregătitoare si…îi place! Anul acesta ne-a ferit Dumnezeu de spitale, au fost bolnăvioare fetele, dar nu ca în 2015.

Tot ce îmi doresc pentru noul an ce bate la uşă este sănătate! Sănătatea este cea mai importantă…Linişte sufletească, pace şi înțelegere, multă răbdare!

Îmi doresc ca fetele să aibă puterea de a înțelege, atât la şcoală Ante, cât şi Sofi la cămin. Să le fie lor bine, să aibă înțelepciune…mai ales Ante. Să depăşească orice obstacol pe care viața le-ar putea pune în cale. Îmi doresc ca Ante să nu mai fie atât de influențabilă, să înțeleagă că este capabilă să gândească singură. Că poate lua propriile decizii!

În încheiere, vă doresc ca speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani tuturor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.