Stiati ca..Cleopatra era atat de frumoasa pentru ca facea bai in lapte de capra?

Regina Egiptului, Cleopatra, era atat de frumoasa datorita bailor pe care le facea in lapte de capra, cunoscut pentru calitatile antiinflamatorii ale pielii.

Stiati ca..Cleopatra era atat de frumoasa pentru ca facea bai in lapte de capra?

 Laptele de capra este mult mai sanatos decat cel de vaca. Inca din antichitate a fost cunoscut acest leac cu actiune lenta, insa atat de sigura pentru multe suferinte. Este intaritor si hranitor. Prin compozitia lui, mai bogata in substante benefice decat cel de vaca, laptele de capra are si rolul de a preveni multe boli grave. Pe deasupra, opreste evolutia cancerului. Se gaseste greu, insa daca aveti ocazia sa va aprovizionati cu acest lapte, nu ezitati. In numai cateva zile, o sa-i simtiti efectele terapeutice. Veti fi mai fortificati, mai cu pofta de viata. Intocmai ca locuitorii de pe inaltimile Caucazului, cei mai longevivi oameni de pe planeta.

Includerea laptelui de capra, normal sau imbunatatit in calciu, in dieta favorizeaza utilizarea digestiva si metabolica a fierului, calciului, magneziului si fosforului si depozitele lor in organele tinta. Alaturi de laptele si branza de capra, are proprietatea de a trata afectiuni pulmonare, cardio-vasculare si intestinale, si laptele de magarita. Iar in Asia si in Caucaz, laptele de zebu. Produsele din lapte de capra sunt foarte apreciate in Uniunea Europeana si in special in Franta, unde a fost inregistrat brevetul cu numarul 2530952, care indica faptul ca laptele de capra este si un bun stimulator de crestere a parului. Dar mai este folosit si in hranirea bebelusilor.

Voi ati folosit lapte de capra?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.