EduVolt le ofera scolarilor softurile educationale de care au nevoie

Cand fetita mea a inceput scoala, am inteles cat de importante sunt softurile educationale. Pentru a intelege ceea ce invata la scoala, EduVolt ne ofera materialele de care au atat de multa nevoie.

EduVolt un site cu softurile educationale cele mai bune

Softurile educationale sunt lectii interactive, care vin in ajutorul elevilor drept un mediu individual de lucru. Cu ajutorul animatiilor multimedia, al simularilor, al experimentelor virtuale si interactive, modelarilor 3D, jocurilor interactive si ecranelor de studiu, scolarii pot invata. Ei exerseaza, iar la final sunt capabili sa isi testeze cunostintele acumulate.

Un soft care mi s-a parut extrem de interesant este ABCdar, Care pe Car(t)e. Acesta contine 101 de jocuri, cu ajutorul carora micutii elevi pot exersa citirea corecta. Pot descompune in cuvinte si silabe. Pot compune propozitii din sunete, silabe si cuvinte. La sfarsitul acestor jocuri vor fi capabili sa citeasca foarte bine, multumita acestui material vast, bogat si atractiv. Dupa parcurgerea fiecarei etape, elevii isi pot evalua cunostintele insusite.

O alta varianta a aplicatiei Care pe Car(t), Matematica, contine tot 101 de jocuri. Acesta este structurat pe 10 sau 15 etape, autoarea fiind invatatoarea Virginia Tocu. Aceasta este autoarea unui numar foarte important de culegeri electronice interactive pentru nivelul primar.
Astfel acasa elevul este capabil sa aprofundeze materia pe care o invata in clasa.
Varietatea si bogatia atractiilor turistice, naturale dar si culturale si istorice aduc Romania pe unul din primele locuri in Europa. Fiind un taram incarcat de istorie, cu un bogat patrimoniu cultural si modelat de-a lungul secolelor de conditiile geografice, economice si istorice, Romania este renumita prin monumente. Aici gasim importante vestigii care dateaza din cele mai vechi timpuri, castele impunatoare castele, biserici, catedrale medievale si manastiri renumite, muzee, case memoriale si monumente de arhitectura.Jocul Puzzle isi propune sa le prezinte micutilor elevi cateva dintre minunatiile Romaniei, existand posibilitatea de a le va trezi acestora mandria de a fi romani si dorinta de a-si cunoaste tara.
Puzzle-ul ofera posibilitatea fragmentarii fiecarei imagini intr-un numar de piese cuprins intre 12 si 90, pe 12 niveluri de dificultate.

Un ajutor pentru doamna invatatoare

Pentru ca stiu cat de greu este pentru doamna invatatoare sa treaca pe la fiecare elev si sa il ajute sa invete fiecare litera, sa faca cu mana copilasului fiecare bucla astfel incat el sa se descurce singur, eu am incercat sa ii vin in ajutor si sa fac cu copilul meu acasa notiunile noi invatate la scoala.
Astfel incat aceste softuri oferite de catre EduVolt sunt un ajutor de nadejde pentru orice parinte care isi doreste sa invete impreuna cu copilasul lui. Ca orice parinte, si eu incerc sa ii ofer fetitei mele mediul necesar pentru a invata, pentru a fi printre cei mai buni la scoala. ma bucur ca ii place la scoala, ii place sa invete si chiar ea isi doreste sa facem si acasa lectii, constand in special in citire. Iar invatatul prin joc stimuleaza copilul. Astfel il faci sa invete cu drag.
De aceea recomand site-ul EduVolt, pe care il gasiti si pe facebook, afland astfel ultimele noutati postate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.