De ce să te angajezi la Art Studio ca model de videochat

 Știu, există multe prejudecăți în ceea ce privește videochatul. Ceea ce vreau să-ți spun e că e un job ca oricare altul, ba chiar unul mai fain din multe puncte de vedere.  Am stat de vorbă cu cei de la Art Studio , un studio profesionist și foarte prietenos cu sediul în centrul Bucureștiului, ca să aflu mai multe despre fetele care lucrează acolo și despre beneficiile de care se bucură.

Dacă ești studentă, locul tău e aici! Multe dintre modele sunt studente iar banii câștigați le permit să-și plătească facultatea, materialele de curs, să plece în vacanțe sau să-și ajute familiile. E un job bun pentru când ești la facultate, îți completează considerabil veniturile și cei de la Art Studio sunt foarte flexibili cu programul atunci când vine vorba de sesiune, examene sau orice evenimente care au legătură cu școala.

Poți face din asta o carieră! Sunt multe fete care au descoperit videochatul, le-a plăcut și doresc să facă mai mult.  La Art Studio sunt modele profesioniste, cu experiență de mai mulți ani, care spun că acesta e singurul job care le oferă confort financiar, libertate și un mediu plăcut de lucru, fără stres și tensiuni inutile. Echipa este prietenoasă, profesionistă și îți oferă suport, training și tot ce ai nevoie ca să te dezvolți profesional.

Câștigurile financiare sunt visul oricăreia dintre noi și ajung la 3-4000 de dolari pe lună, ca să nu mai vorbim de bonusurile substanțiale cu care managerii recompensează modelele, surprizele, cadourile sau concursurile organizate în studio.

Îți explorezi feminitatea și înveți să comunici! Modelele Art Studio spun cum acest job le-a ajutat enorm să se dezvolte ca femei, să aibă încredere în ele, să se simtă apreciate, admirate și iubite. Videochatul înseamnă în primul rând comunicare, astfel încât înveți virtual cum să interacționezi cu bărbații, cum să vorbești, ce te avantajează, la ce răspund ei. Vei afla atâtea povești! Îți vei face prieteni din toată lumea dintre clienții fideli, le vei cunoaște viețile, îți vor spune lucruri intime despre ei și se vor întoarce frecvent pentru a se bucura de compania ta plăcută.

Nu mai trebuie să menționez că totul este 100% legal, lucrezi pe contract de muncă iar identitatea ta este protejată, astfel încât vizitatorii din România nu au acces la profilul tău.  Seriozitatea și respectul sunt două calități care definesc munca profesioniștilor de la Art Studio.

Mergi la interviu pentru a-i cunoaște pe cei de la Art Studio și pentru a vedea tot ce implică acest job! Nu ai nimic de pierdut, este o experiență care te îmbogățește ca femeie (și nu vorbesc aici doar de câștigurile materiale consistente!) și vei avea ocazia să lucrezi într-un mediu plăcut, alături de profesioniști.

 

Un comentariu


  1. Daca un studio iti ofera tot ce ai nevoie, atunci nu vad de ce sa nu alegi aceasta meserie, mai ales ca videochatul este unul dintre cele mai bine platite locuri de munca.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.