Cele mai frumoase filme din anul 2017

Inca putin si 2016 se termina, iar anul 2017 ne intampina cu multe filme frumoase. Am vazut cateva filmulete interesante anul acesta, dar cele din 2017 se anunta extrem de dragute.

Ce filme vedem in 2017 in premiera?

Beauty and the Beast va aparea in martie. In film au fost introduse cantece si personaje noi.

Alien: Convenant. Actiunea urmareste periplul navei spatiale Covenant. Cea care descopera ceea ce pare a fi o planeta paradisiaca. Insa se dovedeste a fi un loc mult mai putin prietenos.

Blade Runner 2049. Intoarcerea lui  Harrison Ford intr-un sequel la Blade Runner foarte intarziat are potentialul de a face filmul lui Villeneuve – o alegere favorita a anului 2017.

Piratii din Caraibe: Dead Men Tell No Tales. Captain Sparrow (Johnny Depp) se intoarce! De data asta ghinionistul Capitan Jack Sparrow este aruncat intr-o aventura cu totul noua. In aceasta el constata ca vantul nenorocului bate chiar mai puternic cand fantomele mortale ale piratilor, conduse de vechiul sau dusman, inspaimantatorul Capitan Salazar, scapa din Triunghiul Diavolului, fiind hotarati sa ucida fiecare pirat de pe mare… inclusiv pe el.

Fast 8. Este primul film dupa moartea lui Paul Walker. Sunt convinsa ca imi va lipsi Paul, dar sincer abia astept sa il vad.

Sunt doar 5 dintre filmele care vor aparea pe ecran in 2017. Voi pe care va doriti sa il vedeti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.