Zile de sarbatoare, linistite, fericite!

Astazi, in a doua zi de Craciun, orasul este imbracat in sarbatoare, dar linistit. Locuitorii sai se odihnesc…pe strazi este pustiu. Rar cand vezi un om pe strada, mergand dupa ceva ce a uitat sa ia in Ajun.

Dupa atatea zile de pregatiri, bucatareli, curatenie, acum este zi de relaxare, de odihna. Fetele se joaca cu ultimele cadouri primite de la mos…asteapta…poate mai primesc ceva. 😀

Zile de sarbatoare relaxante, clipe de liniste binemeritate

Unde este forfota care era pe strazi si in magazine in data de 24? Nu aveai loc sa arunci un ac in supermarketuri. Toti buzoienii isi faceau cumparaturile in ziua de Ajun. Desi am incercat sa cumpar tot ce aveam nevoie cu mai mult timp inainte de Craciun, l-am trimis pe sot totusi sa imi cumpere servetele. Si…a stat o gramada de vreme pentru 2 pachete de servetele.

Dar imi place…ne odihnim acum dupa atata agitatie. Fetele vor sa mearga in Oraselul Copiilor. Insa Sofi este inca cu branula, nu este o idee prea buna sa o scoatem din casa. Nu intelege…plange…vrea afara. Mai are doua zile si termina tratamentul. Desi Mosul a fost darnic cu ele, la ea a gasit si o branulica. Dar…important este ca acum e bine, nu mai face febra, reactioneaza foarte bine la tratament. Sanatate…asta este ceea ce am cerut mosului pentru la anul. Pentru ca sanatatea este cea mai importanta! Poti sa ai tot ce vrei tu, daca nu ai sanatate nu ai nimic. Nu-i asa?

Sarbatori fericite si linistite tuturor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.