Un ceas cadou extrem de apreciat atat de copii, cat si de parinti

Anul acesta Mosul a fost foarte darnic cu noi si i-a adus Antenoliei un ceas cadou. Un ceas pe care si-l dorea, dar de care sunt si eu multumita. Da…este un ceas care arata ora, dar este si un telefon. Cu care poate suna, nu orice numar, ci doar numerele pe care eu i le pun in agenda. Si este si un GPS bun. Astfel stiu in orice moment unde se afla. Dar…asta nu este tot, o pot supraveghea cu ajutorul ceasului, astfel incat chiar daca nu sunt langa ea, eu aud tot ce se vorbeste in jurul ei. Interesant, nu?

Un cadou pe care Mosul l-a lasat in ghetuta

Dupa ce l-a studiat, mi l-a dat sa il configurez astfel incat sa il poata lua la scoala inca de a doua zi. Conform instructiunilor pe care le-am primit, a trebuit sa il punem la incarcat mai intai timp de sase ore. Am instalat pe telefon o aplicatie de citire a codurilor QR, cu ajutorul careia am citit codul ceasului. Aplicatia cu ajutorul careia supraveghem ceasul se numeste SeTracker 1, pe care am instalat-o in telefonul meu.

Cartela trebuie sa fie incarcata si sa nu aiba cod PIN pentru a merge in ceas. Dupa ce am introdus cartela micro SIM in ceas, a trebuit sa trimitem cateva mesaje pentru a seta APN-ul pentru conexiunea la internet.

Dupa crearea contului si conectarea aplicatiei cu ceasul am setat numerele de SOS, precum si ora ceasului in sistem GMT pentru ora Romaniei. In aplicatia SeTracker am setat numerele de telefon care o pot suna si pe care ea le poate apela. Pentru a fi sigura ca nu este deranjata in timpul orelor, am setat intervalul de timp in care nu poate fi sunata. Important de stiut este ca nici ea nu poate suna pe nimeni in acest interval setat de catre mine, pe telefonul meu.

Acest ceas mi s-a parut extrem de util. Acum stiu in orice moment unde se afla, deci o pot lasa sa mearga singura. Ii pot seta o anumita zona, astfel ca daca iese din perimetrul ei sunt anuntata. Daca aveti prichindei care vor sa mearga singurei la scoala, insa va este teama sa nu li se intample ceva, acest ceas este cel mai bun. Astfel le aratati ca aveti incredere in ei!

Il recomand tuturor parintilor de pitici…pitici care vor sa fie independenti!

17 comentarii


  1. Wow ce mult am evoluat de la ceasurile clasice la acestea inteligente. Foarte util atat pentru copil cat si pentru parinti.

    Răspunde

  2. interesant ceasul A luat si sefa mea pentru baietelul ei si aud numai cuvinte de lauda, cum ca sta mai linistita ca stie unde este, etc. sa il poarte cu placere.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.