„Joc dublu” – gemene, intrigă, thriller

Lisa Scottoline mi-a încântat vizualul cu al său roman plin de intrigi, „Joc dublu”. Am primit-o de la Grupul Editorial All, și a fost una dintre acele cărți ce te prinde foarte repede și cu greu o lași din mână. Fiind cu sărbătorile, cu piticuța bolnăvioară, am avut mai puțin timp să citesc, însă mi-a plăcut.

Iubirea complicată din „Joc dublu” te ține cu sufletul la gură

Mă bucur să te cunosc! Sunt sora ta geamănă. Cuvinte care i-au schimbat viața lui Bennie. Crezuse că era singură la părinți…asta până când Alice a sunat-o din închisoare, spunându-i că era acuzată de crimă și avea nevoie de un avocat.  Nu îi venise să creadă ce auzea…dar își văzuse propriul chip, rămăsese mută de uimire.

I s-a părut ciudat că are o soră geamănă, ca și cum ar fi fost găsită, fără să știe că s-a pierdut. Nu-și amintea să își fi întâlnit nici măcar tatăl; toată viața fusese doar cu mama ei, singure împotriva lumii.

Acum se afla închisă…unde, nici ea nu știa. Ce fel de joc juca Alice? Ce urmărea? Oare de ce o crezuse? Nu trebuia să aibă încredere în ea…Dar…avuse. Oare cât mai era până ar fi rămas fără aer?

Alice o făcuse pe Bennie să se simtă vinovată pentru că ea nu fusese abandonată. Îi spusese povești…înflorind pe ici, pe colo. Iar acum îi luase locul. Fusese predestinat ca ea să se afle acum în casa lui Bennie, gata să îi preia viața. Dar era și vina lui Bennie, fusese atât de fraieră. Bennie era o avocată respectabilă, avea o carieră înfloritoare, iar Alice ducea o viață haotică.

O poveste emoționantă, care te va ține cu sufletul la gură. Oare își va recăpăta Bennie viața înapoi? Va fi demascată Alice? V-am spus că este o carte extrem de interesantă…

Romanul a fost tradus în peste 25 de limbi și o găsiți la un super preț aici.

15 comentarii


    1. Chiar este faina cartea! Mi-a luat ceva timp sa o termin, dar au fost si sarbatorile si febra Sofiei…prelungita.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.