Cititoare coduri de bare utile si bune de la Idmag

Cand te referi la cititoare coduri de bare te referi la mobilitate si la libertate de miscare in-house. Acestea sunt ideale pentru activitati desfasurate in depozite, la case de marcat pentru produse,etc. Pentru usurarea muncii, www.idmag.ro ne pune la dispozitie o serie de cititoare utile si foarte bune la pret.

Confortul la utilizare, dar si greutatea redusa, chiar nesemnificativa a produselor, recomanda cititoarele de coduri de bare fara fir. Acest lucru este important pentru usurarea activitatii comerciantului, reducerea timpului de lucru sau pentru un bun management al marfurilor.
Cititoarele de coduri de bare fara fir pot fi laser sau imager, scanand coduri de bare de tip 1D sau 2D. Ele  pot utiliza una dintre multiplele interfete de comunicare (USB, Bluetooth, RS232, PS2 etc.). Distanta de comunicare fata de baza poate ajunge pana la 100 de metri. Distanta de citire a codului de bare poate varia de la cativa centimentri pana la cativa metri, in functie de dimensiunea codului de bare.

Pot fi scanate coduri de bare de pe etichete tiparite traditional pe hartie. Pot fi scanate insa si coduri de bare afisate pe telefoane mobile, tablete sau monitoare de calculator.

Cititoarele de coduri de bare mobile sunt realizate pentru a fi utilizate in conditii dure de lucru. La caderi de la inaltimi ele functioneaza fara probleme.

Cititoare coduri de bare diverse modele 

Cititorul Motorola Symbol RS507 Hands-Free ofera mult mai multe caracteristici si functionalitati decat alte cititoare de coduri de bare. Acest tip de cititor iti acorda libertatea folosirii unei conexiuni Bluetooth. Include suport pentru coduri de bare 1 D si 2D, asigurand captura rapida si sigura a oricarui tip de coduri de bare.

Este recomandat indiferent de ce tip de sarcini le efectueaza angajatii intr-un depozit, de la sortare pachete, ridicare, incarcare sau scanare coduri de bare.

Cititoare coduri bare

Cititoarele Motorola Symbol DS4208 2D Scanner sunt recomandate pentru farmacie. Acestea scaneaza codul de bare 2D de pe reteta electronica, dar poate realiza si dosarul electronic al pacientului.

Acest tip de scanner este foarte usor de folosit, cu o greutate foarte mic. Este intuitiv si are un design ergonomic. Cititorul capteaza extrem de rapid si de performant chiar si codurile de bare deteriorate. Insa poate scana si codurile aplicate pe suprafete lucioase, pe telefoane mobile sau carduri.

cititor-de-cod-de-bare-motorola-symbol-ds4208-2d-scanner-standard-range-cash-register-white_mica

Importanta cititoarelor de coduri de bare

Fie ca este vorba despre magazine mici sau supermarketuri, restaurante, hoteluri, pub-uri, pizzerii, farmacii, cititoarele de carduri fac viata mai usoara, o simplifica.

Un cititor de coduri de bare foloseste un senzor optic. Acesta converteste codul de bare intr-un impuls electric pe masura ce fascicolul trece pe deasupra codului. Dupa aceasta, cititorul masoara grosimile relative ale liniilor si spatiilor intalnite, decodifica aceste secvente, le transforma inapoi in caractere si le transmite la un computer sau la un terminal portabil.

Unele cititoare de coduri de bare pot fi folosite in lumina directa a soarelui fara probleme, raza laser fiind intotdeauna subtire si precisa. Codul de bare este o reprezentare de date codificată (cifrată), destinată a fi citită pe cale optică. Un cod de date are aspectul unui șir de bare negre de diverse grosimi pe un fundal alb. Mai multe informatii puteti afla si de pe pagina de facebook Idmag.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.