Verzuliu…green is the new black!

Nu știu dacă ați avut ocazia să descoperiți…Verzuliu, noul portal care te învață cum să îți trăiești viața mai frumos. Cum să îi ajuți pe cei din jur. Se dorește a fi o comunitate de oameni buni, o lume mai bună, o lume verde, în care respiri un aer mai curat.

Verzuliu, green is the new black!

Aici am găsit foarte multe sfaturi pentru mămici sfaturi extrem de interesante. Aflați în paginile acestui site cum să devii un părinte bun, dar și cum să îți ajuți copilul să învețe să nu renunțe.

Dar am învățat și despre sănătate bio Care sunt cele mai sănătoase legume și care sunt cele mai bune legume pentru un păr de zeiță.

Sunt atât de multe lucruri interesante, sfaturi utile pe care le găsești pe acest portal. Sănătatea este cea mai importantă, iar sănătatea copiilor noștri ne preocupă încă din momentul în care se nasc. Ba…aș merge mai departe și aș spune că încă din burtă ne intereseaza sănătatea bebelușului nostru.

Dietele pe care le citim pe Verzuliu ne ajută să intrăm din nou în hainele pe care le îmbrăcam până să dăm naștere puilor noștri. Sunt diete sănătoase, diete care nu ne îmbonăvesc. Diete care au drept finalitate exact ceea ce ne dorim de la ele: să scăpăm de kilogramele în plus. Dar să rămânem sănătoși.

Scopul creării portalului este să acordăm mai multă atenție lumii care ne înconjoară, organismului nostru, oamenilor care au nevoie de ajutorul nostru. Cu toții avem nevoie la un moment dat de un sfat, de un mic ajutor. Dând mai multă importanță lucrurilor frumoase și bune din jurul nostru, putem deveni din ce în ce mai buni. Pentru a înțelege mai bine importanța portalului, analizați mottoul acestuia: „Azi ajut pe cineva! Tu ce faci azi?”

Haideți să le urmăm exemplul și să ridicăm primii hârtia aruncată pe jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.