Sing – hai sa cantam…koala si alte animale cantacioase!

Am vazut reclama la Sing – hai sa cantam! si mi-a placut. Il astept sa apara si il voi vedea impreuna cu fetele.

Sing – hai sa cantam!

Filmul are in centru pe un koala extrem de stilat, care se afla la carma unui teatru ale carui zile glorioase au trecut. Insa fiind un optimist incorigibil, dar si un mic afurisit, el isi iubeste teatrul mai mult decat orice altceva. Astfel este gata sa faca absolut tot ceea ce ii sta in puteri pentru a readuce teatrul la succesul de odata.

Vazandu-si ambitia de-o viata aproape distrusa, realizeaza ca mai are o singura sansa. O singura sansa pentru a face sa straluceasca iar cea mai de pret comoara a lui. Astfel organizeaza punerea in scena a celei mai grozave competitii muzicale din cate au existat vreodata.

In finala ajung cinci concurenti. Un soarece care este iubitor de jazz, al carui discurs este la fel de istet ca si trucurile sale. O elefantica adolescenta, destul de timida, cu o voce minunata, insa cu trac. Mamica epuizata a 25 de purcelusi, care in adolescenta visa la o cariera muzicala. O gorila, fiul unui gangster, care este dornic sa lase in urma mostenirea necinstita a familiei. Un porc spinos, fan punk rock, care viseaza la o cariera solo dupa ce a fost data afara din trupa de colegi. Pe deasupra mai este si parasita de prietenul sau arogant.

Cu totii incearca sa profite de aceasta ocazie si sa isi schimbe viata.

Pare un film interesant, abia astept sa il vad!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.