E-sărbătoare, e magie, e feerie, e Crăciunul!

Urmează o perioadă de magie, de feerie…vine Crăciunul și o dată cu el vine si Moșu’. Moșul cel așteptat atât de cei mici, cât și de cei mari. E sărbătoare, e bucurie!

e-sarbatoare campanie

„Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să preţuieşti pacea şi bunăvoinţa, să oferi, din plin, compasiune.” 

Calvin Coolidge

Însă Crăciunul nu este Crăciun fără brăduț, nu-i așa? Un brad înalt, falnic, decorat și împodobit frumos. Brazi artificiali, desigur! Pentru că iubim natura, pentru că o protejăm. Iar E-sărbătoare.ro ne oferă cei mai frumoși brazi artificiali. Și vă bucurați de mult mai multe culori decât verdele bradului natural: alb, roz, negru, maro, violet. Brazii pe care îi veți găsi aici sunt bogați, cu ramuri dese, înalți, adevărate minunății care vor da un aer de sărbătoare căsuței tale.

crăciunul

Povestea puiului de brăduț

În fiecare an de Crăciun, fetele îmi cer să le spun încă o dată povestea puiului de brăduț. Acel pui care se bucură de soarele care îl încălzește, de vântul care adie ușor, de dragostea mămicii în pădurea în care s-a născut.Este un brăduț destul de puternic pentru vârsta lui, este înalt, falnic și își dorește să ajungă precum tatăl lui. Este fericit alături de familie și nici o clipă nu se gândește că îi poate părăsi.

Pluto, Walt Disney, Cartoon

pixabay.com

Dar…într-o zi…s-a întâmplat. A fost smuls de lângă mămica lui. A plâns mult, strigându-și mămica…Nu înțelegea ce se întâmpla. Era scos din pământ și înghesuit în remorca unui tir, alături de alți brazi din pădure. Nu știa încotro se îndreaptă, unde va fi dus. Un brad mai bătrân încearcă să îi aline suferința, să îi șteargă lacrimile. „Oamenii încearcă să le facă bucurii copiilor lor, fără să își dea seama că așa înlăcrimează o pădure întreagă atunci când îi ucide copiii. Poate vei avea norocul să fii sădit într-o grădină și împodobit iarna, fiule. Nu mai plânge!”.

Fiecare brad are o poveste și un destin al lui. Unii sunt făcuți să bucure copiii, alții sunt lăsați să crească și să facă umbră toată viața, iar alții sunt taiați pentru a îi încălzi pe oameni, sau făcuți mese și scaune. Era îngrozitor…nu înțelegea cum de oamenii nu se gândesc la suferința lor. La mămica lui care acum sigur plânge după el.

Ajunși la destinație, toți brăduții au fost plantați în ghivece și cumpărați de oameni pentru copiii lor. Puiul nostru de brad avu noroc. El fu înfiat de către o fetiță și de tăticul acesteia, iar acasă s-a trezit plantat într-o grădină frumoasă, în care mai erau și alți copaci. Fetița îl vizita în fiecare zi și îi vorbea, iar când a sosit iarna, l-a împodobit cu globulețe, luminițe și beteală. Era atât de frumos! Puiuțul nostru de brad a fost norocos, dar sunt atât de mulți brazi sacrificați care nu au avut șansa lui.

Salvați natura, alegeți un brad artificial Crăciunul acesta!

Este o poveste tare frumoasa, care ne învață să lăsăm brazii să crească în natură, să respectăm mediul și să protejăm natura.

Woods, Wild, Wilderness, Aspen, Birch

pixabay.com

Putem lua un brad artificial, ținând cont că avem atâtea avantaje:

  • sunt demontabili, ușor de împachetat, ocupând foarte puțin loc în casă
  • nu fac mizerie
  • sunt foarte frumosi, având la dispoziție o multitudine de modele deosebite
  • costurile unui brad artificial nu sunt extrem de mari
  • poate fi folosit mai mulți ani la rând
  • rezistă nelimitat, fără posibilitatea de a se deteriora, a li se usca crengile sau a se deforma.

Intrați pe E-sărbătoare.ro și alegeți un brad artificial. Ajutați astfel un pui de brad să rămână lângă familia lui, iar pădurea nu își va mai plânge copiii pierduți!

 

16 comentarii


  1. Complet de acord cu tine. Locul brazilor naturali este in padure. Brazi artificiali imi plac foarte tare. Si eu am unul de cativa ani. Anul acesta imi voi lua altul de pe acest site.

    Răspunde

  2. Eu prefer bradul artificial in ultima vreme, defapt, in ultimii ani asa am avut. Anul acesta insa, bradul meu verde a fost macelarit de doua pisicute micute. Nici nu imi vine sa cred ca au reusit sa-l rupa. Deci de la anul, trebuie sa caut alt brad verde. Am noroc ca inca mai am un brad artificial alb din anii trecuti.

    Răspunde

  3. Foarte draguta povestea! Eu de 5-6 ani imbodobesc doar brad artificial si pt ca totusi vreau sa simt si mirosul bradului natural, apelez la o crenguta naturala pe care o decorez.

    Răspunde

  4. Pana am crescut mai mare, nu intelegeam cat de important este sa folosim brazi artificiali si sa protejam natura. Acum nici nu ma mai gandesc la ideea de a cumpara un brad natural. 🙁

    Răspunde

  5. Trista povestea si adevarata. Dar hai cand un bradut este replantat nu e asa de rau. Trist este cand este taiat! Asta chiar nu pot concepe. Un brad ca sa ajunga la o inaltime de 1.8 m are nevoie de 15 ani! Iar atii il taie in cateva secunde doar pentru un capriciu. Pentru incalzit exista alte solutii. Daca nu pe gaz, atunci exista panouri solare. Dar e rustic si frumos un foc in soba, dar la care se folosesc doar lemne de la copaci batrani, uscati. Pentru ca oricum padurea trebuie ajutata sa reintinereasca. Eu sunt pe principiul…. la fiecare copac taiat, ar trebui altii 10 plantati! 🙁

    Răspunde

  6. Am renuntat si eu la brazii naturali nu din comoditate ci pentru ca ma gandesc cat timp ii ia sa creasca si apoi sa fie taiat in cateva secunde. Si ce mai pui ca nici nu se inghesuie prea multi sa planteze altii 🙁

    Răspunde

  7. Trist si adevarat. E foarte greu sa educi un om sa schimbe bradul natural pe cel artificial. Si stiu asta pentru ca eu ma lupt cu parintii mei, dar far castig de cauza. Le-am expus toate motivele posibile si imposibile, dar pentru ei nu e Craciun fara brad adevarat 🙁

    Răspunde

  8. Si eu cred ca este mai bine sa folosim un brad artificial si se pare c a in ultimul timp multa lume a inteles ca este mult mai bine sa nu mai impodobeasca brazi naturali. Este drept ca au si ei farmecul lor dar locul copacilor este in natura

    Răspunde

  9. Si eu am brad artificial desi mi-as dori unul natural. Cu toate acestea un brad natural costa foarte mult.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.