Pizza la tigaie, delicioasa si rapida

Am facut acum cateva zile, la cerere, o delicioasa pizza la tigaie. Auzisem de ea…dar nu am facut pana acum. Cu toata treaba de dinainte de sarbatori, nu prea mai am timp sa le mai pregatesc nici un dulce. La fel si cu pizza…

In fiecare weekend, obisnuiam sa fac o pizza la cuptor si o prajiturica. De cateva weekenduri, nu am mai facut. Acum cateva zile, copiii mei (aici il includ si pe sot) m-au apostrofat. M-au certat ca nu i-am mai servit cu nimic…in zilele de sambata sau duminica. Asa ca, am hotarat sa incerc reteta pe care o tot citisem. Si…a iesit delicioasa!

Cea mai faina pizza la tigaie!

Am folosit pentru aluat 1 ou, 3 linguri de iaurt (eu am pus de soia, sa manance si pitica, insa nu i-a schimbat deloc gustul) si o lingurita jumatate de ulei. In amestecul rezultat am pus 7 linguri de faina, o lingurita de praf de copt, sare si putin zahar. Am obtinut astfel un aluat moale.

Tigaia am uns-o cu putin unt si am intins bine aluatul in ea. Peste aluat, am pus ketchup, sunca presata, o jumatate de ardei gras, ciuperci din conserva, masline. Am mai pus un strat de ketchup si am batut doua oua peste. Nu am pus cascaval ras, din cauza piticutei care e alergica la lactate, dar sigur iesea si mai delicioasa.

Am tinut-o la foc mic 10 minute. A iesit delicioasa! Poze nu am apucat sa fac…deja mancasera mai mult de jumatate din ea 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.