Tente iti ofera roti transpalet daca ai nevoie!

Intotdeauna mi-am dorit sa ma plimb cu un transpalet in marile hipermarketuri. M-au fascinat de mica; tin minte ca mergeam la cumparaturi cu ai mei si ma uitam cum se plimba angajatii cu transpaletii prin intreg magazinul. Mi-ar fi placut sa fiu in locul lor. Ma intrebam oare se gasesc roti transpalet de schimb?

Da…Tente are roti transpalet…asta pe langa multe alte produse ce le ofera!

transpalet

Nu ati auzit de Tente? Este cel mai mare producator de roti si de role din Europa, avand 28 de filiale pe cinci continente, in 25 de tari! Better Mobility. Better Life, este motto-ul dupa care se conduc. Responsabilitatile pe care si le asuma sunt pentru a se asigura ca lumea face un pas inainte. Urmaresc imbunatatirea vietii oamenilor, modul in care lucreaza acestia, precum si conditiile de munca.

Tente lucreaza de mai bine de 90 de ani pentru a imbunatati cea mai buna inventie a oamenilor: roata. Produsele sunt caracterizate de o proiectare functionala, o durata de viata lunga, dar si de fiabilitate.

La Tente, lucrurile merg ca pe roate. Daca ai nevoie sa schimbi o roata, stii unde sa cauti: la Tente, bineinteles. Rotile Tente folosite pentru transportul echipamentelor sunt durabile şi rezistente la socuri si vibratii.

Rolele au  fiecare cate un rulment rezistent la socuri, rulment foarte durabil, care intampina o rezistenta redusa la rulare.

TENTE aduce mobilitatea la nivel de artă în secolul 21.

Roata misca oamenii si marfurile, facand ca dezvoltarea societatii sa mearga inainte.  Tente ne ajuta in atat de multe domenii. Ca de exemplu in domeniul medical, sunt extrem de importante targile cu care se plimba bolnavii sau carucioarele pentru persoanele care nu se pot deplasa in spitale.

Rotile meselor si a scaunelor sunt la fel de importante. Masuta mea de cafea din sufragerie nu ar sta deloc bine in mijlocul camerei. Fetele ar fi calare pe ea cu siguranta. Insa cu ajutorul rotilor o pot muta de fiecare data cand am invitati. Iar scaunul de birou…este perfect pentru spatele meu, si asa greu incercat datorita lor, a maimutelelor carora le place mai mult sa stea in brate decat sa mearga singure.

Pana si pe fii-mea cea mare o ajuta rotile. Da…rotile de la troller-ul pe care il cara dupa ea la scoala. Este foarte bun acest ghiozdan, e mult mai usor sa il tarasti dupa tine, decat sa ii rupa spatele micutei mele. Pentru ca nu va imaginati cat de greu poate fi ghiozdanelul unui copil din clasa pregatitoare. Extrem de greu…chiar si pentru mine.

Si sa nu mai spunem de cumparaturile pe care le faci in supermarketuri, care ar fi imposibile daca nu ar fi carucioarele. Am dreptate sau nu am? Pai cum am cara noi toate cumparaturile pe care le facem si care umple un cos? Nici nu vreau sa imi imaginez. Cu siguranta ca as apela la o firma care sa imi faca cumparaturile si sa mi le aduca acasa.

Vedeti cat de importante sunt rolele si rotile in viata noastra? Roata este una dinte cele mai importante inventii, iar Trente nu face altceva decat sa o imbunatateasca in folosul nostru, al clientilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.