De Craciun avem…serbari!! Abia le asteptam!

Presupun ca toti copilasii au serbari la gradinite si la scoli. Ma rog…cei mai mici. Si noi avem si avem asa emotii mariiii!! La Sofi va fi prima serbare din viata ei,iar la Ante prima din viata de scolarita!

Deci emotiile vor fi…la amandoua. Abia astept sa treaca cele doua saptamani care au mai ramas…

La serbari, toti copilasii sunt dragalasi!!

Nu-i asa? Ante va fi un frumos fulgulet de nea. In vreme ce micuta Sofi este o craciunita dragalasa.

Imi amintesc in primul an la Ante, la prima serbare…toti copilasii erau craciunei si craciunite. Erau atat de simpatici, nici nu vorbeau perfect…nu puteau sa spuna toate cuvintele, le stalceau. Dar erau tare nostimi. A fost o serbare tare frumoasa, au cantat, au dansat si au spus poezii.

Serbari

Sper ca Sofi sa spuna si ea poezia…desi este posibil sa se sperie vazand atat de multa lume si sa nu vrea sa o spuna. Are o poezie scurta, cu bradulet…o stiti, nu? Si am reusit sa o invatam. Cred ca ne-am chinuit vreo 3 saptamani,dar o stie singurica.

Revin cu impresii de la serbari!

4 comentarii


  1. Mi-o aduc aminte pe soră-mea prima dată la serbarea de la grădiniță, a făcut un pas în față, s-a uitat de colo colo la lume, s-a uitat la tata, la mine și zbang! A lăsat capul în jos și a început să plângă :)) Era o mogâldeață de copil căruia îi tremura bărbia și a rămas acolo blocată. A luat-o doamna și până la final n-a mai ridicat privirea din pământ :))

    Răspunde

    1. Sper ca pitica mea sa spuna poezia si sa participe la serbare. Dar daca nu va vrea, asta e…va fi serbare si la anul. La Ante in primul an erau foarte multi copilasi care plangeau si refuzau sa participe la serbari. Eu am avut noroc…a spus poezia, dar la sfarsit s-a emotionat si i-au dat lacrimile.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.