www.clinit.ro te ajuta sa ai o casa curata!

Sarbatorile de iarna bat la usa, dar casa ta inca nu este curata? Ce este mai frumos decat un Craciun in familie, adunati cu totii in jurul bradului, cantand colinde si bucurandu-te de mancarurile gatite cu dragoste?

Pentru ca este atat de important sa il primim pe Mos Craciun intr-o casuta curata, care miroase frumos, astazi va prezint www.clinit.ro.

Eu stiu cum sa am o casa curata!

Si o sa va spun si voua 😛 Am descoperit cele mai bune produse de curatenie, pornind de la detergenti, dezinfectanti, diverse produse de menaj , odorizanti sau consumabile din hartie. Pentru mine, produsele pe care le folosesc sunt extrem de importante. De aceea am ales clinit.ro. Tocmai pentru ca imi ofera solutii complete de curatenie si igiena.

Scopul acestei companii tinere este de a deveni cea mai buna pe piata de profil prin satisfacerea nevoilor clientilor in materie de igiena.

Detergenti

Detergenti pentru vase, rufe, pentru geamuri, pentru pardoseli….asta gasim aici. Produse de calitate superioara. Solutii lichide, parfumate, care nu necesita clatire. Diferite parfumuri: marine, pin, floral, lavanda, care iti vor invalui casuta intr-o mireasma minunata. Produse care se folosesc doar in raport de dilutie 1/100 (1 capac /1 galeata) (1 capac = 100 ml).

casa

Produse pentru menaj

Bureti de vase, mop, lavete, manusi, saci menajeri…acest magazin online este un 100 intr-unul. Produse care se completeaza unul pe celalalt, produse de care ai nevoie neaparat. De ce sa bati orasul in lung si in lat, cautand produsele de care ai nevoie pentru curatenia generala de Craciun?

Nu mai bine stai tu la caldurica, relaxata pe fotoliul comod, cu o cana de cafea fierbinte in mana si laptopul pe brate? Cu un singur click iti umpli cosul si astepti linistita sa soseasca curierul cu produsele comandate. Eu una apreciez mult mai mult shoppingul online. La temperaturile scazute care sunt acum afara, nici bietul catel nu vrea sa mai iasa.

Cosmetice hoteliere

Iar pentru cei care detineti un hotel sau administrati unul, ar trebui sa stiti ca aici gasiti tot felul de produse folositoare.

Sapun hotelier - Botanika

De exemplu, sapunul hotelier din gama Botanika, care transforma o simpla baie de hotel intr-un centru spa. Designul inovativ al acestui sapun hotelier in forma de piatra pentru spa il face alegerea ideala pentru hotelurile care doresc sa se distanteze de concurenta, remarcandu-se prin originalitate si modernitate.

Sapunul hotelier eco are o textura bogata si delicata, pH neutru si aroma deosebita de migdala. Uleiurile vegetale ingrijesc pielea iar exfoliantul delicat cu coaja de nuca o lasa neteda si fina la atingere.

Iata cateva solutii astfel incat sa va faceti remarcati printre clienti. Cu produse extrem de inovatoare, care va va mentine numele pe buzele celor care pleaca multumiti din hotelul dvs. Si nu doar atat…numele hotelului vostru va fi transmis si recomandat, iar voi va veti bucura de un renume recunoscut. Hmmm…ce ziceti? Nu-i asa ca v-am dat idei faine?

Eu zic sa va grabiti sa comandati si sa va bucurati de sarbatori ca in basme. Indiferent ca avem nevoie doar de produsele care ne va curata casa sau de produse ce vor schimba hotelul dumneavostra, cu siguranta ca apeland la www.clinit.ro nu veti regreta! Cumparaturi placute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.