P.S. Te iubesc, dragostea adevarata nu moare niciodata!

Ultima carte pe am citit-o, „P.S. Te iubesc”, scrisa de Cecelia Ahern, de la Grupul Editorial All, m-a impresionat profund.  Am devorat fiecare cuvant, fiindu-mi extrem de greu sa o las din mana.

Te iubesc

Un bestseller mondial, „P.S. Te iubesc”, despre iubire, prietenie si moarte

Te iubesc sunt cele doua cuvinte ce leaga doi oameni pentru totdeauna. Sau pana in momentul in care Dumnezeu are un alt plan pentru unul dintre ei. Moartea…atunci cand intervine este sfasietor, dramatic.

Romanul urmareste viata lui Holly dupa ce Gerry, sufletul ei pereche moare din cauza unei tumori pe creier. Este extrem de greu pentru ea sa se ridice din pat dimineata, dar o face ajutata de „lista” pe care Gerry i-a lasat-o. 10 scrisori, cate una pentru fiecare luna ce urmeaza dupa moartea lui, fiecare scrisoare avand un P.S., cuvintele magice „te iubesc”.

Un inger pazitor ce vegheaza asupra celui mai firav suflet

20161203_092351

Holly traise intreaga viata fara sa fie interesata de nimic altceva, in afara de Gerry. Tot ceea ce facuse era pentru el. A fi sotia lui era singurul lucru la care se pricepea cel mai bine. Acum nu ii mai ramasese nimic…Se simtea atat de singura si deprimata…desi familia si prietenii ei erau langa ea. Dar fiecare avea pe cineva…in afara de ea…

Seara cu karaoke a fost foarte grea pentru ea. In aceasta seara, daduse un test…un test la care Gerry se gandise. O fortase sa devina mai curajoasa in mai multe privinte. Fusese pe scena, cantand in fata a zeci de oameni, iar acum era inconjurata numai de cupluri. Acesta fusese oare planul lui Gerry? Sa devina mai curajoasa fara el?

Erau zile in care nici macar nu se dadea jos din pat. Privea la televizor si astepta…plicul de luna viitoare de la Gerry. Cat fusese in viata, ea traise doar pentru el. Acum ca el nu mai era, traia pentru mesajele lui.

Ura sa numere cate zile mai avea pana va putea sa citeasca un alt mesaj, pentru ca era singurul lucru care ii mai ramasese de la el. Ura sa se gandeasca cum va fi viata ei cand nu va mai primi mesaje de la Gerry. Amintirile erau bune, dar nu le puteai atinge, mirosi sau imbratisa. Pentru ca nu semanau cu ceea ce fusesera in clipa cand se petrecusera si paleau in timp.

Cand Chris i-a spus ca trebuie sa mearga la bal, in amintirea iubirii trecute si-a dat seama ca trebuia sa isi aminteasca de Gerry si sa fie fericita de iubirea pe care si-o daruisera unul altuia si de iubirea pe care inca o simtea pentru el. „Pastreaza amintirile noastre, dar nu-ti fie teama sa-ti faci altele noi”. Asa sunau randurile din scrisoarea lui…Si avea dreptate! Viata trebuia, totusi, sa continue dupa moartea lui.

Emotionant, o poveste de dragoste semnata Cecilia Ahern

Cecilia Ahern este o scriitoare irlandeza, tanara, care da dovada de o sensibilitate puternica. Exista foarte multe scene care infatiseaza iubirea in diverse ipostaze: iubirea de cuplu, de prieteni, de colegi.

20161203_092444

Cartea este un bestseller international, o gasiti in editie cartonata, la un super pret aici.

 

21 de comentarii


  1. pare foarte interesanta cartea si cred ca am mai citit cateva recenzii ale acestei carti.

    Răspunde

  2. O poveste trista pe care este greu sa nu o asociezi cu viata ta si sa iti inchipui ce greu trebuie sa-i fie acelei femei. Chiar emotionant.

    Răspunde


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.